AcasăNewsTinerii acuzati de tentativa de intimidare a sefei DNA, arest prelungit

Tinerii acuzati de tentativa de intimidare a sefei DNA, arest prelungit

Cei doi tineri israelieni au primit o veste proasta de la instanta, la scurta vreme de cand Curtea de Apel Bucuresti decisese reducerea la 20 de zile a mandatului de arestare preventiva. Tribunalul Bucuresti a decis prelungirea prelungirea arestului, insa decizia nu e definitiva.

De aceasta data, ajunsi in fata judecatorilor de la Tribunalul Bucuresti, cei doi barbati au aflat ca judecatorii au acceptat propunerea procurorilor DIICOT in vizorul celor care au intrat suspectii, care au considerat ca se impune prelungirea cu 30 de zile a mandatului de arestare preventiva, potrivit antena3.ro. Ca urmare, desi sunt sanse sa redevina liberi, la finele acestei saptamani, odata ce trec cele 20 de zile de cand au ajuns in Arestul Politiei Capitalei, exista, totodata, posibilitatea ca suspectii sa mai ramana in „Beci Domnesc”.

Si spunem asta avand in vedere ca hotararea de astazi a instantei nu e definitiva si poate fi atacata la Curtea de Apel Bucuresti. Abia daca aceasta contestatie va fi depusa, iar instanta o va respinge, cei doi angajati ai firmei private israeliene acuzati de tentativa de intimidare a Laurei Kovesi, sefa DNA, vor ramane in regim privativ de libertate alte 30 de zile.

156 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger