AcasăNewsTineri retinuti dupa ce au fost prinsi intr-o masina plina cu tigari...

Tineri retinuti dupa ce au fost prinsi intr-o masina plina cu tigari de contrabanda

Barbatii in varsta de 26 si, respectiv, 40 de ani au ajuns in atentia oamenilor legii, dupa ce in masina in care se deplasau, pe raza orasului Urziceni, din judetul Ialomita, au fost gasite circa 200 de mii de tigari, pentru care cei doi nu aveau acte.

Tinerii au dat de belea intr-o clipa. Autoutilitara cu care se deplasau a fost oprita, vineri, pentru un control. Desi tigarile erau ascunse intr-un compartiment special gandit, in interiorul autovehiculului, politistii ialomiteni au reusit sa le gaseasca. La o verificare atenta, oamenii legii au scos la lumina o cantitate foarte mare de tigari de contrabanda – mai exact 199.980 de astfel de produse din tutun, a caror valoare, mentioneaza IPJ Ialomita intr-un comunicat, ar depasi 120.000 de lei.

In timp ce bunurile au fost confiscate, cei doi barbati, unul din Bucuresti si celalat din Ialomita- au fost retinuti pentru contrabanda, urmand ca sambata sa fie prezentati Parchetului de pe langa Judecatoria Urziceni, cu propunere de arestare preventiva, precizeaza aceeasi sursa.

sursa foto : Politia Romana

147 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger