AcasăNewsTineri prinși cu „cristale” și obiecte periculoase la „Balul Bobocilor”, în Vâlcea....

Tineri prinși cu „cristale” și obiecte periculoase la „Balul Bobocilor”, în Vâlcea. Unde erau ascunse – VIDEO

Mai mulți tineri au ajuns în vizorul jandarmilor, chiar la un „Bal al bobocilor”, ce a avut loc, în weekend, într-un restaurant din Râmnicu Vâlcea. Jandarmii vâlceni au depistat câțiva tineri „pe picior greșit” – atât cu „cristale” (substanțe interzise), cât și cu obiecte periculoase – un cuțit cu lamă pliabilă și un spray lacrimogen.

S-a întâmplat sâmbătă seară, 25 noiembrie, când jandarmii au ajuns la un restaurant din Râmnicu Vâlcea, unde avea loc o petrecere cunoscută drept „Balul Bobocilor”.

În primă fază, doi tineri au fost legitimați. Iar asupra unuia dintre ei au fost găsite, ascunse în încălțăminte – substanțe suspecte.

Ce au declarat doi dintre tineri

„În seara de sâmbătă, 25 noiembrie 2023, în cadrul evenimentului „Balul Bobocilor” organizat la un restaurant din municipiul Râmnicu Vâlcea, jandarmii au intervenit pentru a gestiona o situație delicată ce implica doi tineri surprinși în posesia unor substanțe interzise și obiecte periculoase.

Pe parcursul evenimentului, doi tineri au atras atenția autorităților manifestând un comportament suspect. Jandarmii vâlceni i-au legitimat pentru a evalua situația și pentru a stabili motivele comportamentului lor. În urma controlului corporal preventiv efectuat, s-a constatat că unul dintre tineri purta asupra sa, ascunse în incălțăminte, substanțe suspecte, presupuse a fi interzise de legislația în vigoare. Cei doi tineri au declarat că aceste substanțe, cunoscute stradal sub denumirea de „Cristale„, erau destinate consumului propriu” – a anunțat luni, 27 noiembrie, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean (IJJ) Vâlcea.

Jandarmii au găsit și un cuțit și un spray lacrimogen

Nu au fost, însă, singurii tineri ajunși în atenția jandarmilor. Alte două persoane ar fi avut – ascunse în haine – obiecte periculoase. „Ulterior, într-un alt punct al evenimentului, jandarmii au descoperit asupra altor doi tineri cu vârste de 19, respectiv 21 de ani, un cuțit cu lamă pliabilă și un spray lacrimogen, obiecte periculoase care erau ingenios ascunse în interiorul hainelor”, au mai informat reprezentanții IJJ Vâlcea.

În cazul de față se fac cercetări. Conform sursei citate, atât documentele întocmite în urma intervenției, cât și substanțele interzise și obiectele periculoase „vor fi predate organelor abilitate pentru continuarea cercetărilor”.

author avatar
Andrei Coman
238 afisari

Nu rata să citești

Ultimele știri