AcasăNewsTinerele decedate in incediul din Constanta, conduse pe ultimul drum!

Tinerele decedate in incediul din Constanta, conduse pe ultimul drum!

Familiile indurerate ale celor trei fete care si-au pierdut viata in incendiul izbucnit sambata seara la un restaurant din Constanta le conduc pe acestea pe ultimul drum.

Mii de oameni, nu doar rudele, prietenii si cunostintele celor trei tinere, ci si persoane impresionate de tragedie, participa, miercuri, la funeraliile fetelor care au pierit in incediul de la restautantul din Constanta. Cantareata si cele doua dansatoare  sunt conduse miercuri pe ultimul drum.

Trupul neinsufletit al uneia dintre ele a fost depus la capela din Mangalia, unde zeci de persoane au venit pentru a aprinde o lumanare si a spune o rugaciune pentru iertarea sufletului ei. Tot miercuri vor fi inmormantate si celelalte doua colege ale ei, alaturi de care a petrecut ultimele clipe din viata.

Una dintre ele va dormi somnul de veci in cimitirul din Valu lui Traian, iar cealalta la Cimitirul Municipal, potrivit adevarul.ro. Toate trei vor fi inmormantate in rochii de mireasa. Medicii legisti au stabilit ca fetele si-au pierdut viata ca urmare a intoxicarii cu monoxide de carbon.

Foto: ziuaconstanta.ro

author avatar
Alina Costache
402 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger