AcasăNewsTinere din armata israeliana, sanctionate pentru imagini INDECENTE pe Facebook! (FOTO)

Tinere din armata israeliana, sanctionate pentru imagini INDECENTE pe Facebook! (FOTO)

Cateva femei din armata israeliana au fost sanctionate de superiorii lor dupa ce acestea, imbracate in uniforma militara, s-au fotografiat in chiloti, chiar in curtea unitatii militare, imaginile indecente fiind, ulterior, postate pe Facebook.

Potrivit presei din Israel, imaginile in care tinerele – purtand uniforma armatei – s-au fotografiat cu pantalonii in vine au fost preluate si de publicatiile arabe, dar pozele au fost cenzurate.

In Israel armata este obligatorie si pentru femei, iar fetele surprinse in ipostaze indecente fusesera recrutate recent, insa acesta nu este singurul incident de acest gen, in care sunt implicati soldati israelieni. Anul trecut, in 2012, alte cinci tinere au pozat aproape goale, in baraci militare, purtand doar caschete si veste antiglont.

Superiorii fetelor au afirmat ca “acest comportament este nedemn pentru un soldat”, potrivit publicatiei Times of Israel, fara a se mentiona in ce fel vor fi sanctionate vinovatele. Recent, autoritatile intezisesera folosirea retelelor sociale din bazele militare, tocmai pentru a evita astfel de incidente.

Foto: Facebook

author avatar
Alina Costache
2.815 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger