AcasăNewsTimisorenii au gasit o solutie miraculoasa pentru tratarea cancerului de piele

Timisorenii au gasit o solutie miraculoasa pentru tratarea cancerului de piele

Profesorii de la o universitate din Timisoara au inteles cat de importanta este sanatatatea pentru fiecare dintre noi si au gasit solutii pentru tratarea cancerului de piele.

Cadrele didactice de la Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara a Banatului din Timisoara au primit numeroase premii pentru inventiile pe care le-au facut, printre care produse alimentare pentru diabetici, o crema pentru tratarea diferitelor boli de piele, dar si o pulbere folosita in tratarea cancerului.

Cel mai interesant rezultat al cercetarii apartine unor profesori indrumati de Delia Dumbrava care au realizat o crema pe baza de porumb folosita pentru a trata cazuri grave de cancer de piele. Pentru a breveta produsul, expertii au avut nevoie de ani buni de cercetare.

Profesorii de la Universitatea de Stiinte Agricole se pot lauda cu mai multe produse speciale, printre care cozonaci gatiti cu fructe de catina sau biscuiti speciali pentru diabetici. A fost realizata si o pulbere care are efecte in tratarea cancerului, realizata pe baza de extract de castraveti amari.

Rectorul universitatii, Paul Parsan, a spus ca industrializarea unguentelor este destul de dificila pentru ca este greu de lucrat in momentul in care brevetele sunt cedate, iar producatorii au proprietate asupra lor, arata Press Alert.ro.

author avatar
Anca Murgoci
1.501 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger