AcasăNewsTimisoara: Un medic indian a sarit de la etajul 3, de frica...

Timisoara: Un medic indian a sarit de la etajul 3, de frica sotului amantei!

Un medic indian in vartsa de 35 de ani, rezident in Timisoara, a sarit de la etajul trei al unui bloc, pentru a nu fi prins de sotul amantei, care s-a intors acasa mai repede decat se asteptau cei doi amorezi.

Tanarul, absolvent la Facultatii de Medicina din Timisoara, rezident la Chirurgie Plastica in acelasi oras, a ajuns in stare grava la Clinica Austria a Spitalului Judetean. Barbatul traia o poveste de iubire interzisa cu o femeie maritata pe care obisnuia sa o viziteze dupa ce sotul pleca la serviciu.

Numai ca, luni dimineata, planurile celor doi au fost date peste cap de venirea acasa a sotului inselat, care s-a intors mai devreme decat se astepta indianul. Astfel, medicul rezident a decis sa evite o intalnire cu barbatul amantei lui, asa ca s-a aruncat de la etajul al trelea al blocului, scrie adevarul.ro.

Incidentul a fost vazut de cativa martori care au chemat imediat ambulanta, insa starea indianului este critica, acesta suferind mai multe traumatisme. Tanarul se afla internat la sectia ATI.

Foto: romaniatv.net

author avatar
Alina Costache
943 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger