AcasăNewsTimişoara, kilometrul 0 al democraţiei, protestează împotriva vaccinării!

Timişoara, kilometrul 0 al democraţiei, protestează împotriva vaccinării!

TimisoaraTimişoara, considerată kilometrul zero al democraţiei, a ajuns să protesteze anti-vaccin şi anti-mască

În timp ce autorităţile de la noi au demarat campania de vaccinare împotriva noului coronavirus, mai mulţi cetăţeni din Timişoara au organizat, duminică seară, un protest anti-vaccin şi anti-mască.

Manifestanţii au protestat în Piaţa Victoriei

Câteva persoane, majoritatea purtând mască şi agitând steaguri tricolore, s-au adunat, duminică, în Piaţa Victoriei din Timişoara, pentru a protesta faţă de obligativitatea portului măştii în spaţii publice.

De asemenea, un alt obiect al protestului l-a constituit campania de vaccinare, care a început, duminică, în România, în cele 10 centre constituite în acest sens în spitalele din linia întâi.

Participanţii la protest au fost iniţial expuşi discursului unui cetăţean care a vorbit la microfon fără să poarte mască. Din spusele sale, reiese că individul este avocat, întrucât s-a referit la colegii săi, avocaţii din Parlament, care ar fi reuşit să blocheze o iniţiativă legislativă menită să facă vaccinarea obligatorie.

Un protestatar a acuzat BigPharma

Vin vaccinuri făcute ca pentru lumea a treia şi când să răspundă producătorul, acesta nu răspunde. Păi ce, noi suntem cobaii lor? Înainte, o să spuneţi, pe vremea lui Ceauşescu, toată lumea era vaccinată. E adevărat, dar România nu era atunci supusă de Big Farma şi nici nu devenise colonie semi-occidentală sau semi-americană.

O singură moarte ar fi trebuit să fie de ajuns pentru a împiedica vaccinul să intre pe piaţă„, a strigat un protestatar la portavoce, adăugând că, în SUA, ar fi „zeci de oameni paralizaţi” în urma administrării vaccinului dar presa, care reflectă „doar ce vrea guvernul„, nu relatează nimic despre asta.

Zi-record, duminică, în România: aproape 1000 de cadre medicale s-au vaccinat

Campania de vaccinare din România a început în forţă, duminică, 27 decembrie. Aproape 1000 de cadre medicale din România s-au vaccinat împotriva COVID până duminică la ora 18.00.

„În acest moment (27 decembrie, ora 18.00), numărul total de cadre medicale din cele 10 spitale cărora li s-a administrat deja prima doză de vaccinuri este de 960. Persoanele vaccinate nu au înregistrat efecte adverse”, precizează CNCAV într-un comunicat.

author avatar
Andrei Ștefan
305 afisari

2 COMENTARII

  1. De 9 luni ne-am lamurit ce comunicare de RAHAT a fost cea facuta de GCS instituit .
    Sa-ti nu-ti protejezi propiul popor impotriva unor eruari este tradare ,sa dai GARANTII IN ALB firmelor producatoare de vaccin ca nu raspund pentru efectele adverse rezultate ale utilizarii vaccinului este iresponsabilitate,incompetenta . Ce-am ajuns cobaii unor nebuni ?.

    • Nu e incompetență, e crimă cu premeditare. Unde-s stabilimentele de protecția consumatorilor, cele de apărare a drepturilor omului și altele asemănătoare ce se băteau cu pumnul în piept și vorbeau în numele nostru? E clar că toate sînt în mâna puterii ce conduce din umbră.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger