AcasăNews"Time" a desemnat-o pe Greta Thunberg "Omul anului" 2019

„Time” a desemnat-o pe Greta Thunberg „Omul anului” 2019

Adolescenta suedeză cunoscută ca activist de mediu primește, în acest an, titulatura de „Omul anului”, anunță publicația „Time”.

La 16 ani, Greta Thunberg își trece, așadar, în palmares, pe lângă deja arhicunoscutul discurs la ONU, din toamna lui 2019, și această titulatură din partea cunoscutei reviste americane.

Tradiția desemnării „Omului anului” datează deja de 92 de ani.

sursa foto: Facebook/Greta Thunberg

224 afisari

6 COMENTARII

  1. Mda. O căcăcioasă cu cheiță la spate, o sandiloaică nașparlie, cu o privire care descurajează orice agresor sexual – vorba unui clasic în viață. 🙂 How dare you, Greta? :)))

    • Asa a scris betivul balos de Boanchis despre un copil? Nu ii e rusine degradatului troglodit si scrib ratat?

      • Extramorocar! Și ce dacă a scris? Copilul ăla n-ar trebui să fie, în mă-sa-n cur, la școală, decât pe post de momâie teleghidată? Un rahat cu ochi dă lecții de politică planetară? Și ce știi tu despre scris, despre pamflet? Confunzi planurile. Orice chibiț, când n-are ce spune, îi dă înainte cu băutura ș.a.m.d. Însă, vorba aceluiași scriitor: din beție te mai trezești dar din prostie, niciodată. Cât despre Greta, acuma pe bune, dar fii sincer, tu ai lua-o la tine acasă? :)))

  2. in anii acestia,apele vor ajunge la marginea londrei,deci apa va urca inca maxim 10m.scrie pe net.
    inseamna ca ar fi bine ca padurile sa nu se mai taie,adica cele personale,sa le fie date anual sume de bani,o mie,doua de euro pe an si pe hectar,pentru ca proprietarii sa fie multumiti.
    altfel,10m de apa inseamna ca mergem la venetia sa pescuim,la maiami sa ne plimbam cu vaporasul,la amsterdam,sa vedem cartierulbrosu plutitor.

  3. O putoaica care nici flocii nu i-a rasarit colosa la ea in Suedia cum poate vorbi ea de Brazilia cand ea nici oceanele nu le cunoaste ca nu le-a invatat la scoala. O mucoasa in spatele unor oenghisti care habar nu stiu de capul lor vai mama lor vor sa fii vegan intr-un corp carnivor cu necesitati finit calorice. Sa mance ea capra numa iarba si sa vina la mine in apartament sa vada incalzie globala cu matele ei de oaie ? o sa cufure masline de frig ! Toti se ia de ia capra.

  4. Da tie nu ti-e rusine? Parintii nu ti-au spus ca nu ai 18 ani inca sa intri la filme de adulti? Nesimtiti.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger