AcasăNewsTiganeala din Romania se muta in Parlamentul European

Tiganeala din Romania se muta in Parlamentul European

Bilderbergul Barroso are sarcina de a urgenta infiintarea Statelor Unite ale Europei

Romania se dovedeste a fi indispensabila planurilor globaliste ale bilderbergilor. De teama „derapajelor” politice de tip „Dambovita”, Barroso a cerut infiintarea Statelor Unite ale Europei.

Bilderbergul Barroso are sarcina de a urgenta infiintarea Statelor Unite ale Europei

Presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, vrea instrumente de coercitie a politicienilor care se abat de la calea croita de elita europeana.

Romania, la Gazeta de perete a UE

„Europa are nevoie de o evolutie spre o federatie de state-natiune,(…) pentru ca e nevoie de instrumente mai bune pentru combaterea situatiilor de incalcare a regulilor statului de drept”, a afirmat Barroso ieri in discursul despre starea Uniunii, in fata Parlamentului European. Acesta a pus Romania la „Gazeta de perete” a UE, la rubrica „Asa nu”, fluturand pe sub nasul parlamentarilor europeni spaima ca, fara o organizare de tip state-natiuni, unele tari membre UE ar putea reveni la guvernari nedemocratice. „In ultimele luni am asistat la amenintari impotriva cadrului legal si democratic in anumite state europene. PE si Comisia Europeana au fost primele care s-au sesizat si au tras alarma si au jucat un rol decisiv pentru ca aceste evolutii ingrijoratoare sa fie aduse sub control”, s-a laudat Barroso.

Euroliberalii s-au razvratit

Liberalii europeni s-au rasculat impotriva atitudinii lui Barroso si a comisarului european pentru Justitie, Viviane Reding, in privinta Romaniei. Hannes Swoboda i-a reprosat Vivianei ca nu s-a reactionat si fata de actiunile presedintelui Traian Basescu. Europarlamentarul britanic Graham Watson, presedintele liberal-democratilor europeni, a precizat ca cei doi nu au fost obiectivi si au facut erori in privinta Romaniei. Watson crede ca cea mai buna solutie pentru Romania ar fi organizarea unor alegeri parlamentare si prezidentiale noi.

author avatar
Adina Mutar
257 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger