AcasăNewsTheodor Stolojan: Basescu, Ponta si Antonescu pot coabita

Theodor Stolojan: Basescu, Ponta si Antonescu pot coabita

Theodor Stolojan, europarlamentar, este de parere ca Traian Basescu va putea coabita cu Victor Ponta si Crin Antonescu, motivand ca acestia nu trebuie sa „fie prieteni”.

Europarlamentarul Theodor Stolojan, europarlamentar PDL, a declarat, luni, ca este posibila coabitarea dintre Traian Basescu si liderii USL, Victor Ponta si Crin Antonescu, motivand ca acestia trebuie doar sa „coabiteze institutional”, nu sa fie „prieteni”.

„De ce sa nu coabiteze? Acestea sunt exagerari ale domnilor Ponta si Antonescu, vor fi nevoiti sa coabiteze. (…) Nu trebuie sa fie prieteni, vor trebui sa colaboreze institutional”, a precizat Theodor Stolojan, citat de rtv.net.

Democrat liberalul Theodor Stolojan a adaugat ca se asteapata ca luni, dupa sedinta plenului reunit al Camerelei Deputatilor si a Senatului, Traian Basescu sa revina la conducerea statului, motivand ca astfel credibilitatea Romaniei pe plan extern se va imbunatati.

„Ma astept ca presedintele Basescu sa se intoarca luni la Presedintie, pentru ca e speranta de mai bine in ceea ce priveste credibilitatea Romaniei”, a mai spus Theodor stolojan.

Plenul reunit al Camerei Deputatilor si a Senatului urmeaza sa se reuneasca de la ora 15.00, cand va fi citita decizia Curtii Constitutionale privind referendumul de pe 29 iulie, referitor la demiterea lui Traian Basescu.

author avatar
Ionut Zgimbau
147 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger