Acasă"The Artist" - cel mai bun film la gala Independent Spirit Awards...

„The Artist” – cel mai bun film la gala Independent Spirit Awards 2012 – VIDEO

„The Artist” a fost votat cel mai bun film la gala Independent Spirit Awards 2012. Pelicula a obtinut alte trei premii importante, sambata seara, la Los Angeles, in cadrul unei ceremonii ce a avut loc cu doar o zi inainte de decernarea mult-asteptatelor premii Oscar, la care filmul mut este cotat printre favoriti.

(foto: studentie.ro)

Dupa ce vineri seara a obtinut sase trofee la gala premiilor Cesar 2012, lungmetrajul mut „The Artist” a cucerit patru distinctii in cadrul galei din acest an a Independent Spirit Awards, premii care se acorda realizatorilor de productii independente, care nu colaboreaza cu marile studiouri din faimoasa Cetate a Filmului.

Pelicula realizata ca un omagiu adus productiilor mute hollywoodiene a fost nominalizata la cinci categorii la editia din acest an a premiilor Independent Spirit, reusind sa obtina premiile pentru „cel mai bun film”, „cel mai bun regizor” (Michel Hazanavicius), „cel mai bun actor in rol principal” (Jean Dujardin) si „cea mai buna imagine” (Guillame Schiffman).

[youtube]OK7pfLlsUQM[/youtube]

„The Artist” a primit o serie de trofee importante, printre care premiu pentru interpretare la Festivalul de la Cannes din 2011 (acordat actorului Jean Dujardin), trei Globuri de Aur, sapte premii BAFTA, un premiu Goya, precum si numeroase alte trofee decernate de asociatiile de profesionisti din domeniu. Mai mult, lungmetrajul alb-negru este considerat unul dintre favoritii celei de-a 84-a gale a premiilor Oscar, ce vor avea loc duminica, la Los Angeles. „The Artist” are 10 nominalizari la editia din acest an.

Independent Spirit Awards premiaza filmele americane cu buget redus (de maximum 20 de milioane de dolari), selectate in functie de gradul de originalitate, dar si pe baza nivelului de finantare independenta.

128 afisari

Nu rata să citești

Ultimele știri

Donald Trump îşi împarte campania electorală pe criterii rasiale. Anunţ uluitor despre fotografia sa judiciară (VIDEO)

Donald Trump încearcă o răsturnare de situaţie. Vrea să-şi transforme dezavantajele în avantaje. Fostul preşedinte încearcă un tertiplu prin care fotografia sa judiciară să...

Ce salarii se dau la Lidl în 2024. Supermarketul caută angajaţi. Pachetul de bonusuri „rotunjeşte” leafa

Companiile de pe piaţa din retail, din România, se află mereu în căutare de noi angajaţi. Lidl caută oameni în permanenţă. Supermarketul se prezintă...