AcasăNewsTestul răbdării pentru șoferi! Aglomerație pe șoselele din zone montane și de...

Testul răbdării pentru șoferi! Aglomerație pe șoselele din zone montane și de pe litoral/Coloană de 5 kilometri pe Transfăgărășan

foto cu caracter ilustrativ/sursa foto: replicaonline.ro

Minivacanța de Sfânta Maria se apropie de final. Astfel că mulți dintre cei care s-au bucurat de zilele libere din preajma mari sărbători se pregătesc acum să parcurgă, cu mașinile, drumul către casă. Și, cum se întâmplă de cele mai multe ori la finalul unei perioade de minivacanță, pe șoselele din zona litoralului sau cea montană apar aglomerațiile în traficul rutier.

Cele mai recente informații venite de la Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române, corespunzătoare situației valorilor de trafic pe principalele artere rutiere la ora 15:00, indicau faptul că pe DN 1 Ploiești – Brașov erau coloane de autovehicule între Nistorești – Comarnic și Bușteni, pe sensul de urcare spre Brașov, precum și între stațiunile Predeal – Bușteni, în direcția către Ploiești.

De asemenea, se semnala faptul că pe DN 7 Râmnicu Vâlcea – Sibiu s-a format coloană de autovehicule între Brezoi – Călimănești, pe sensul de mers către Râmnicu Vâlcea.

Infotrafic: Coloană de aproximativ 5 kilometri în zona Cabanei Bâlea Lac

Totodată, Centrul Infotrafic a mai anunțat următoarele informații: „DN 7C Transfăgărășan: coloană de aproximativ 5 kilometri în zona Cabanei Bâlea Lac, pe ambele sensuri de mers.

DN 39 Constanța – Vama Veche: coloane de autovehicule între Agigea – Eforie Nord, pe sensul către Vama Veche, precum și între Tuzla – Eforie Nord, în direcția către Constanța”.

Dacă pe A1 București – Pitești și A3 București – Ploiești traficul este normal, pe A2 București – Constanța (Autostrada Soarelui) au crescut valorile de trafic. Mai exact, sursa citată a anunțat următoarele aspecte: „A2 București – Constanța: valori de trafic ridicate pe sensul de mers către capitală, cu o medie de 50 autovehicule/minut”.

De asemenea, șoferii au fost informați despre faptul că pe A4 Ovidiu – Agigea erau valori de trafic în creștere pe sensul de mers dinspre litoral.

author avatar
Andrei Coman
212 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger