AcasăNewsTestul răbdării înainte de Paști! Aglomerație pe DN1, pe sensul de urcare...

Testul răbdării înainte de Paști! Aglomerație pe DN1, pe sensul de urcare către Valea Prahovei/Ce rute alternative au șoferii

valea prahoveiTrafic infernal pe Valea Prahovei: coloane de maşini între Nistoreşti şi Comarnic, de pe DN1

Pe final de săptămână, în Vinerea Mare de dinaintea Paștelui, mulți dintre românii care plănuiesc să petreacă Sărbătorile Pascale la munte au pornit deja către destinația aleasă. Așa se face că traficul rutier pe DN1 Ploiești-Brașov, pe sensul de urcare către stațiunile de pe Valea Prahovei, s-a aglomerat.

Iar șoferii au, așadar, de trecut tradiționalul deja test al răbdării de pe DN1 spre Valea Prahovei. Sau varianta de a opta pentru rute alternative.

Reprezentanții Centrului Infotrafic al Poliției Române au informat că, vineri, la ora 11.30, „se înregistrează valori ridicate de trafic pe DN1 Ploiești-Brașov, pe sensul de urcare către stațiunile de pe Valea Prahovei, circulându-se în coloană între localitățile Breaza și Comarnic”.

Aglomerație e și pe raza stațiunii Bușteni, pe ambele sensuri de deplasare, din câte au mai anunțat cei de la Infotrafic.

Ce rute alternative au la dispoziție conducătorii auto

În tot acest context, sursa citată transmite că șoferii pot folosi, ca rute alternative pentru DN 1 București – Ploiești – Brașov, următoarele artere rutiere:

– București – Autostrada A3 – Ploiești – Cheia – DN 1A Brașov;

– București – A1 – Pitești – Câmpulung – DN 73 Râșnov;

– București – DN 71 – Târgoviște – DN 72A – Câmpulung – DN 73 Râșnov;

– București – Târgoviște – DN 71 Sinaia.

Recomandări pentru șoferi

Polițiștii îi sfătuiesc pe șoferi să adapteze viteza la condiţiile de drum și să păstreze distanța de siguranță între autovehicule.

Totodată conducătorilor auto li se recomandă să respecte indicaţiile poliţiştilor prezenţi la faţa locului pentru fluidizarea circulaţiei şi să manifeste o conduită preventivă în trafic.

129 afisari

1 COMENTARIU

  1. Eu stiam ca Pastele se sarbatoreste acasa in familie,dupa ce seara ai fost la biserica la sfanta slujba iar apoi ai luat lumina,si nu pe Valea Prahovei ca doar nu-i deschiderea sezonului turistic.Dar daca pe bouleanul de roman atat il duce capul ala prost,sa stea pe Valea Prahovei in masina in coloana pana incepe sezonul estival.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger