AcasăNewsTestare gratuită a glicemiei, de “Ziua Mondială a Diabetului”, la Complexul Caraiman

Testare gratuită a glicemiei, de “Ziua Mondială a Diabetului”, la Complexul Caraiman

Testare gratuită a glicemiei, de “Ziua Mondială a Diabetului”, la Complexul Caraiman Locuitorii Sectorului 1 care doresc să-și evalueze starea de sănătate pot beneficia gratuit de testarea glicemiei și de măsurarea tensiunii arteriale, cu ocazia “Zilei Mondiale a Diabetului”.Campania, organizată de Primăria Sectorului 1, prin Complexul Multifuncțional Caraiman, se va desfășura pe 14 noiembrie, în intervalul 09:00 - 18:00, în incinta complexului medical din str. Caraiman 33 A, anunță instituția condusă de Dan Tudorache.Cu această ocazie, o echipă de medici și asistenți medicali din cadrul Complexului Multifuncțional Caraiman vor face gratuit teste de glicemie și tensiune arterială. În plus, în intervalul 09:00-16:00, un medic diabetolog voluntar va oferi consiliere de specialitate celor care vor să își evalueze starea de sănătate. Acțiunea va continua și pe 15 noiembrie, în Centrul Comercial Orhideea (Splaiul Independenței nr. 210-210B), în parteneriat cu Colegiul UCECOM “Spiru Haret” - Școala Postliceală Sanitară. Aici testările de glicemie se vor face în intervalul 09:00 - 19:00. Acesta este al treilea an consecutiv în care Primăria Sectorului 1, prin Complexul Multifuncțional Caraiman, susține, printr-o inițiativă de acest gen, “Ziua Mondială a Diabetului”, marcată anual în dată de 14 noiembrie.Complexul Multifuncțional Caraiman, primul centru medical deschis în România de o autoritate locală, care oferă servicii gratuite locuitorilor

Locuitorii Sectorului 1 care doresc să-și evalueze starea de sănătate pot beneficia gratuit de testarea glicemiei și de măsurarea tensiunii arteriale, cu ocazia “Zilei Mondiale a Diabetului”.

Complexul Multifuncțional Caraiman, primul centru medical deschis în România de o autoritate locală, care oferă servicii gratuite locuitorilor

Campania, organizată de Primăria Sectorului 1, prin Complexul Multifuncțional Caraiman, se va desfășura pe 14 noiembrie, în intervalul 09:00 – 18:00, în incinta complexului medical din str. Caraiman 33 A, anunță instituția condusă de Dan Tudorache.

Cu această ocazie, o echipă de medici și asistenți medicali din cadrul Complexului Multifuncțional Caraiman vor face gratuit teste de glicemie și tensiune arterială. În plus, în intervalul 09:00-16:00, un medic diabetolog voluntar va oferi consiliere de specialitate celor care vor să își evalueze starea de sănătate.

Acțiunea va continua și pe 15 noiembrie, în Centrul Comercial Orhideea (Splaiul Independenței nr. 210-210B), în parteneriat cu Colegiul UCECOM “Spiru Haret” – Școala Postliceală Sanitară. Aici testările de glicemie se vor face în intervalul 09:00 – 19:00.

Acesta este al treilea an consecutiv în care Primăria Sectorului 1, prin Complexul Multifuncțional Caraiman, susține, printr-o inițiativă de acest gen, “Ziua Mondială a Diabetului”, marcată anual în dată de 14 noiembrie.

author avatar
Andrei Coman
126 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger