AcasăNewsTestamentul lui Naghi. Afla cine mosteneste averea milionarului!

Testamentul lui Naghi. Afla cine mosteneste averea milionarului!

Potrivit testamentului, averea omului de afaceri George Naghi va ramane sotiei si fiicei vitrege a acestuia, desi milionarul mai are doi copii cu fostele sale sotii. George Naghi este unul dintre cei mai bogati romani, cu  avere estimata la 28 de milioane de euro, potrivit Topului Forbes.

Cel mai bun prieten al omului de afaceri confirma ca exista un testament in care se specifica clar ca averea ramane sotiei.  „Afacerea in ultimul timp nu mai era dependenta de el. Ea coordona toata activitatea impreună cu ginerele si fiica dansei si cred ca nu va fi o problema pentru viitor. E un testament facut la notariat acum cativa ani, in care el cedeaza tot in favoarea ei daca decedeaza sau daca va deceda ea ii ramane lui. Cred ca e un act destul de autentic si valabil”, a declarat Vasile Taranu, partener de afaceri al lui George Naghi.

Totusi, George Naghi are doi mostenitori legitimi din primele doua casatorii: o fata, Valentina, si un baiat, Doru. Cei care l-au cunoscut pe George Naghi spun ca fiica din prima casatorie il ajuta pe tatal ei in afaceri, spre deosebire de fiul acestuia care este un impatimit al jocurilor de noroc. Fiul legitim al milionarului, Doru Naghi, este decis sa atace actul  in instanta.

George Naghi lasa in urma si multe proprietati imobiliare. Milionarul si-a construit pe malul Dunarii si o pensiune agroturistica in care a investit aproximativ 8 milioane de euro.  Naghi avea peste 2.000 de hectare de teren agricol, dar si ferme de oi si vite.

George Naghi si-a pierdut viata, duminica, in urma unui accident petrecut pe Bratul Borcea cand salupa pe care o conducea a iesit de pe luciul apei si s-a izbit de mal.  Milionarul a murit pe loc, iar sotia omului de afaceri a ajuns la spital.

Omul de afaceri avea 58 de ani. Compania Aldis este cea mai mare producatoare de mezeluri din tara.

Omul de afaceri George Naghi, inmormantat

 

author avatar
Dana Conerth
798 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger