AcasăNewsTeseleanu baga panica in DNA

Teseleanu baga panica in DNA

Prin revenirea in fruntea vamii constantene, Iulian Teseleanu demonstreaza ca „spatele” sau nu este doar o legenda

Dezvaluirile facute in exclusivitate de catre „NATIONAL” despre „caderea la pace” cu privire la musamalizarea scandalului din vami incep sa se confirme.

Prin revenirea in fruntea vamii constantene, Iulian Teseleanu demonstreaza ca „spatele” sau nu este doar o legenda

Astfel, revenirea celui considerat liderul de necontestat al „Caracatitei” de  la frontierele tarii in fruntea Vamii Agigea i-a lasat cu gurile cascate pe anchetatori. Care au intrat de-a dreptul in fibrilatii cand au mai aflat si ca fratele presedintelui Romaniei a salutat cu entuziasm revenirea controversatului Iulian Teseleanu „la butoane”.

Urmeaza „Lotul Mironescu”…

15. 06.2011 - „NAŢIONAL” a dezvăluit rolul de lider jucat de Teşeleanu în „gruparea vameşilor”

Cei care au lucrat luni de zile la cel mai mare dosar de coruptie din Romania de pana acum, primisera informatii pe cai neoficiale ca operatiunea „Vami Curate” se va fasai in curand. Si-au vazut insa mai departe de „blindarea” puzderiei de probe depuse la dosar, pana cand vestea revenirii lui Iulian Teseleanu in functia de vames sef al Vamii Constanta Sud – Agigea i-a lovit ca o maciuca in moalele capului. Mai ales ca, dupa cum rezulta si din rapoartele ofiterilor sub acoperire care au lucrat la acest dificil caz si care au intrat in posesia noastra, anchetatorii numeau Portul Constanta drept „Republica Teselenia”. Alerta este cu atat mai mare cu cat exista informatii ca, in curand, si intreg „Lotul Mironescu” va fi reabilitat. La cel mai inalt nivel…

„Ma bucur, merita!”

Mircea Basescu nu si-a uitat vechiul prieten de vacante

Panica care bantuie prin DNA este intretinuta si de reactia fara de echivoc a lui Mircea Basescu cu privire la aceasta surprinzatoare restauratie din Vami : „ Ma bucura foarte mult revenirea lui Teseleanu, ca merita!”.

author avatar
Catalin Tache
1.956 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger