AcasăNewsTeroristi cu funduri si sani explozivi

Teroristi cu funduri si sani explozivi

Sex bomb, o expresie nimerita

Pana acum ne cautau si in fund. Ce urmeaza? Serviciile secrete mai pun o picatura de otrava in atmosfera de groaza globala. Masurile de securitate pe aeroporturi vor fi inasprite si mai mult. Teroristii ar planui sa arunce in aer avioanele cu bombe implantate chirurgical in interiorul corpurilor.

Sex bomb, o expresie nimerita

Pana acum, teroristii atacau avioanele, trenurile, autobuzele si mall-urile, pitindu-si bombele in genti, pantofi sau in chiloti, ca sa evite descoperirea lor. Drept care pasagerii erau scotociti peste tot, erau pusi sa-si dea jos cureaua si pantofii etc. In unele cazuri, vorba americanilor, se ajungea pana la „body cavities search”, adica erai cautat in toate gaurile. La propriu. Dar se pare ca nu este de ajuns si atmosfera de teroare si nesiguranta generala trebuie si mai tare incinsa. Asa ca informatii, chipurile scurse de la serviciile secrete americane, si citate, printre altii de Daily Mail, spun ca teroristii isi fac incizii pe corp, implanteaza acolo bombe, dupa care se cos la loc.

"Bomba imi face fundul mare?"

Serviciile secrete spun ca teroristii si-au schimbat strategia, dupa ce aeropoartele au fost dotate cu scanere corporale. Agentii secreti au aflat si unde vor fi bombele varate cu predilectie: langa apendice sau in fese, la barbati, in sani, ca silicoanele, la femei. Serviciile secrete explica si cum vor proceda ingeniosii teroristi: dupa ce este facuta incizia, explozivul PETN (tetranitrat de pentaeritrol) aflat in pungi de plastic este introdus in corp, incizia este cusuta ca orice operatie si lasata sa se vindece.

200 de grame de PETN pot patrunde prin 12 centimetri de blindaj sau pot face o gaura mare in peretii unui avion. Explozivul va fi detonat de terorist cu o seringa hipodermica pentru a injecta TATP (triperoxid de triacetona) prin piele si muschi in saculetul cu PETN.

Dar seringile de ce nu ar fi interzise, daca sunt interzise unghierele? Scenariul elucubrant este dus pana la capat: teroristii ar putea pretinde ca sunt diabetici si au nevoie de injectii cu insulina. Cum diabeticii care vor sa-si faca injectia nu pot fi discriminati si sa li se refuze calatoria cu avionul, e clar ca toti ceilalti pasageri vor fi umiliti inca si mai mult. Li se vor cerceta toate cicatricele si operatiile, vor fi pusi sa dea explicatii pentru fiecare dintre ele si in final vor fi scanati mai rau decat la ecografie.

Eliminarea lui Osama Bin Laden, liderul Al-Qaida, in loc sa duca la relaxarea masurilor, le inaspreste si mai tare. Atunci de ce l-au mai omorat?

Asteptam cu interes masurile de umilire si terorizare a celor care, in curand, scarbiti de asemenea masuri, vor inceta sa mai calatoreasca. Mai dureaza mult pana sa inceapa controalele la domiciliu? Asa, preventiv.

 

author avatar
Adrian Patrusca
1.174 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger