AcasăNewsTERORIST la 17 ani?! Ce au găsit poliţiştii în rucsacul criminalului de...

TERORIST la 17 ani?! Ce au găsit poliţiştii în rucsacul criminalului de la Grădina Botanică din Craiova (FOTO)

politia

Adolescentul de 17 ani care a comis atacul criminal de la Grădina Botanică din Craiova, în urmă căruia a murit o fată de 14 ani, iar prietenul ei a fost grav rănit, ascundea un adevărat arsenal în rucsacul său.

Polițiștii au găsit în rucsacul elevului de la liceul militar din Craiova mai multe obiecte care pot demonstra premeditarea. Printre acestea se află maceta cu care adolescentul a ucis cu sânge rece fata de 14 ani și l-a rănit grav pe prietenul acesteia.

Purta o mască Squid Game

Polițiștii au confirmat faptul că, în momentul în care a comis atacul, tânărul purta mască și mănuși. În ceea ce privește masca, aceasta nu era nici pe departe una de protecție. Adolescentul avea în rucsac o mască de genul Squid Game, asemănătoare cu a comandantului din filmul Jocul Calamarului.

Sursa foto: captură Antena 3

De asemenea, anchetatorii au găsit în ghiozdanul adolescentului și o pentagramă, care este un însemn satanist. Imaginea de pe husa telefonului are, de asemenea, o semnificație ocultă, iar husa în care adolescentul își păstra căștile pentru telefon avea formă de grenadă. Aşadar, se poate suspecta că atacul tânărului a fost unul premediatat.

Iniţial, s-a bănuit un atac spontan

La data de 27.06.2023 organele de poliţie au fost sesizate cu privire la faptul că la aceeaşi dată, în jurul orelor 16:00, doi tineri au fost înjunghiaţi în timp ce se aflau în Grădina Botanică din Craiova.

În urma cercetărilor efectuate de o echipă complexă formată din procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, respectiv ofiţeri de poliţie judiciară şi criminalişti din cadrul IPJ Dolj, a fost identificat autorul faptelor în persoana unui tânăr în vârstă de 17 ani-elev.

În timp ce se afla în Grădina Botanică, aparent pe fondul unui conflict spontan cu alţi doi tineri, a scos din rucsacul pe care-l avea asupra sa un cuţit cu lama de 19 centimetri, cu care a înjunghiat-o iniţial pe persoana vătămată în vârstă de 19 ani în zona toracelui, iar apoi pe victima în vârstă de 14 ani, aplicându-i mai multe lovituri cu corpul tăietor, una dintre acestea în zona cervicală inferioară”, au transmis procurorii.

author avatar
Andreea Vlad
627 afisari

18 COMENTARII

  1. Ganditi-va ca jegosul asta mai avea putzin si termina Liceul Militar dupa care eventual era repartizat la vreo unitate militara unde ar fi primit un AK47 si macar vreo 60 de cartuse 7,62X39 letale… Cam ce ar fi putut sa faca animalul, daca el cu un rahat de pumnal (NU MACETA, MACETA E ALTCEVA!!!) a omorat o persoana si a ranit-o grav pe a doua?
    Sa ne traiasca jocurile GTA, Fortnite si Counterstrike. Plus filmele coreene de ca kat. Noua generatie debusolata vine tare din urma.

  2. Parintii nu au timp ca muncesc.
    Scoala ii tine in camere, sa se joace pe net, pana se identifica cu personajul. Varsta de 13- 18 ani trasforma un copil in adult.Si atunci se pot evidentia o serie de boli neuropsihice
    Nu au activitati extrascolare unde psihologul sa se plimbe discret printre ei.
    Scoala , masa…si apoi inchisi in camere.

    • Psihologul ar trebui sa fie in mijlocul elevilor si in pauza
      Sa identifice agresorii, „victimele”, cei singuratici, etc…
      Rolul si atributiile psihologului scolar ar trebui redefinite .Urgent.

      • Sa vezi ce psihologi ultra specialisti sunt in structuri, alea de fortzaaaa, si sa ai ocazia sa vezi ce le baseste mintea bolnava si pe baza mizeriiilor lor bazate pe Stiiinta Psihologie si cu puterea in mana atunci sa vezi abuzuri inimaginabile… Si cu tehnologii de monitorizare folosite pe oameni ca pe Animale! Si de lovire la distanta, in mod coercitiv, pentru preventie, ca vorba aia Securistul e un mic zeu isi permite orice si Legea Nu e pentru el! Doar pentru fraieri!
        Nici nu aveti habar ce experimente mizerabile face Sistemul pe oamenii din libertate si cu ce tehnologii cumparate din banuti Publici munciti de romani! Iar Coordonatorii de caz sunt Surpriza – Psihologi si foarte cunoscatori de psihologie! Mengele varianta 2.0 raportat la ce tehnologii sunt azi! Si Politia si SRIul fac asa ceva! Adica experimente interzise pe oameni, dar nu intreaba nimeni de sanatate ca ei sunt Sistemul! Fac ce vor! Dar justitia divina inca functioneaza, spre nedumerirea lor, si cu toata psihologia lor invatata! A ajuns tara un lagar si tot avem infractiuni si nenorociri, pai cum justifica SRI si Politia banii multi pe tehnologii ilegale si abuzurile comise daca rata infractionalitatii arata astfel de evenimente?!

        Specialistii criminalisti la anumite cazuri plaseaza ei insisi dovezile si infunda fraierii, vezi vazul Dinca! Bai profesionistilor… Retelele de droguri din Capitala cine le alimenteaza, prin baruri si cluburi de lux, baietii de la SRI si fratii lor de la Antidrog ….?! Alooo Romania, esti condusa de Mafie!!!

        • Ca orice angajat si psihologul trebuie sa treaca niste teste dar nu cu colegii, ca nu e legal, ci cu o comisie din alta parte.

  3. & ”Pokemonu’ ” ăla de conduce direcția de informații militare, ce zice, ? I-a lipsit o ”șaibă” că a fost Tâlvar în vizită, la niște externi, ?

  4. @ Își dau ăștia , de la apărare și ordine , de lucru, între ei și cer și măriri de salarii, ?

  5. Asta ar fi iesit politist, daca…………… In fisa postului politistului scrie ca trebuie sa omoare oameni, sau sa-i protejeze? Mama lui, l-a controlat vreodata in rucsac? Mai sunt parintii interesati de odrasle, sau fiecare e cu treaba lui? Cu siguranta are ceva dereglat la mansarda; sper sa primeasca inchisoare pe viata.

  6. & Subțirel articol, puține informații relevente despre speță, însă cine admite și instruiește așa ceva în licee militare, ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger