AcasăNewsTEROAREA a luat sfarsit: Al doilea suspect al atacurilor sangeroase de la...

TEROAREA a luat sfarsit: Al doilea suspect al atacurilor sangeroase de la Boston a fost PRINS! (VIDEO)

Cel de-al doilea suspect al atacurilor de la maratonul de la Boston  a fost capturat de politisti vineri noaptea. Tanarul a fost cautat de 9.000 de agenti ai fortelor de ordine, de mai bine de 24 de ore.

Dzhohkar Tsarnaev, in varsta de 19 ani, a fost gasit in Watertown, in spatele unei case, intr-o barca. Tanarul se afla in stare grava si are nevoie de ingrijiri medicale. Reporterii de la CNN au spus ca s-au auzit mai multe focuri de arma, dar nu se stie de catre cine au fost trase.

Oamenii legii au fost alertati privind localizarea suspectului de catre un barbat care iesise pe strada dupA ce autoritatile ridicasera ordinul ca oamenii sa nu iasa din case. El a observat sange pe o barca din curtea locuintei, dupa care a ridicat prelata si l-a vazut pe barbat.

Cateva minute mai tarziu, presedintele Barack Obama a facut referire la acest caz, spunand ca s-a pus punct unui capitol important din aceasta tragedie.

[youtube]vHuOKZdUrSo[/youtube]

„CAPTURAT! Cautarile s-au incheiat. Teroarea a luat sfarsit; dreptatea a prevalat. Suspectul este in detentie”, a fost mesajul transmis de autoritatile din Boston.

Arestarea suspectului a venit la mai putin o saptamana dupa tragedia de la maraton, in care au murit trei persoane si alte 180 au fost ranite.

[youtube]OxGQPvu4xO4[/youtube]

Sursa foto: Boston Globe.

author avatar
Anca Murgoci
752 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger