AcasăNewsTeroare printre VIP-uri si bogatasi: prostituate de lux de pe Litoral, depistate...

Teroare printre VIP-uri si bogatasi: prostituate de lux de pe Litoral, depistate cu HIV!

O actiune banala a politistilor constanteni de la Serviciul de Investigatii Criminale cutremura acum „ high-life”-ul dambovitean. Una dintre prostituatele celebrului proxenet Marian Cioroiu a fost depistata ca fiind purtatoare a virusului HIV, in timp ce si alte „colege” ale acesteia sunt suspectate ca ar fi bolnave de SIDA.

VINOVAT. Proxenetul Marian Cioroiu a fost retinut impreuna cu locotenentul sau

Incepand din luna mai, „fetitele” lui Marian Cioroiu au intretinut relatii sexuale cu peste o mie de barbati, iar acum toti acestia sunt cautati de politisti si de medici pentru a fi avertizati asupra riscului extrem de a fi fost imbolnaviti cu cea mai crunta boala a secolului.

Minora sechestrata

FRICA. VIP-urile care s-au bucurat de serviciile sexuale ale „fetitelor” de la mare tremura acum de teama

Din primele cercetari a reiesit ca „focarul” de infectie este o victima a proxenetului constantean Marian Cioroiu, o minora de doar 13 ani care a fost sechestrata de „pesti” si obligata sa intretina relatii sexuale cu zeci de barbati. Deocamdata  nu s-a stabilit daca „pestele” avea cunostinta de faptul ca fata era infestata atunci cand a trimis-o la produs, dar, oricum, prioritatea oamenilor legii si a medicilor de la Directia de Sanatate Publica este cu totul alta acum.  Acestia din urma sunt in stare de alerta maxima, avertizand celelalte autoritati ale statului ca toti barbatii care au beneficiat de serviciile sexuale platite ale copilei ar fi putut fi infestati. Si, fiind clienti fideli ai prostituatelor, ar putea la randul lor trimite boala mai departe.

Razboi pe poza

Doctorii si politistii intentioneaza sa publice fotografia fetei, pentru ca toti cei care au facut sex cu ea sa se prezinte de urgenta la un control medical. Numai ca reprezentantii unor asociatii neguvernamentale de sprijinire a bolnavilor de SIDA se opun vehement, sustinand ca aceasta masura ar afecta imaginea publica a minorei. Cert este doar ca nenumarati barbati cu bani si VIP-uri au frisoane pana la aflarea identitatii prostituatelor care au lucrat impreuna cu minora ce se afla acum intr-un centru de internare.

author avatar
Toni Matei
2.050 afisari

2 COMENTARII

  1. Riscul meseriei , dar nu pe VIP-uri trebuie sa plangem ci pe biata copila ca din toata problema asta ea e singura nevinovata

  2. Este adevarat ca e necesar sa-i protejezi identitatea acestei copile,dar pe de alta parte acestfapt trebuie facut public ,ca pe viitor sa nu imbolnaveasca si alte persoane.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger