AcasăNewsTeroare in RUSIA. O noua explozie la VOLVOGRAD: Un troleibuz a sarit...

Teroare in RUSIA. O noua explozie la VOLVOGRAD: Un troleibuz a sarit in aer – 14 oameni au murit (VIDEO)

(foto: captura LiveLeak)

La doar o zi de la sangerosul atac cu bomba asupra garii din Volvograd, drama care a curmat 17 vieti, o noua explozie devastatoare a semanat panica printre locuitori. Un troleibuz a sarit in aer, luni dimineata, iar autoritatile locale vorbesc despre un nou atac pus la cale de teroristi sinucigasi.

(foto: captura LiveLeak)

Cel putin 14 oameni au pierit in urma deflagratiei care a distrus complet un troleibuz, care circula pe o strada dintr-o zona comerciala a Volgogradului. Alte 27 de persoane au fost duse la spital, multi dintre raniti fiind in stare grava, conform rt.com. Victimele au fost transportate la spitalele din apropierea locului dezastrului, pentru ca medicii sa le acorde ingrijiri. Printre raniti sunt si un bebelus, dar si o femeie insarcinata, mentioneaza aceeasi sursa.

Noul atac a semanat groaza printre locuitorii orasului din sud-vestul Rusiei. Autoritatile iau in calcul varianta ca atacurile sa aiba legatura intre ele, insa pana la acet moment informatia nu a fost confirmata oficial.

Martorii povestesc faptul ca deflagratia deosebit de puternica a distrus geamurile cladirilor din apropierea locului exploziei. Politia a intervenit si a izolat zona, pentru a elimina orice urma de pericol, dar si pentru a face cercetati care sa duca la stabilirea autorului atacului sangeros.

Duminica, o alta deflagratie deosebit de puternica a semanat groaza intr-o gara din acelasi oras. 17 oameni au pierit si alte 40 de persoane au ajuns la spital. Conform anchetatorilor, atacul a fost comis de un terorist-kamikaze.

[youtube]QDwiPrdq8_g[/youtube]

[youtube]LpmEBnT_a60[/youtube]

[youtube]sRBkZB7gerY[/youtube]

[youtube]BNsrQ-CaGNM[/youtube]

author avatar
Cristina Stefan
185 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger