AcasăNewsTeroare in Mexic: 53 de oameni au ars de vii intr-un cazinou...

Teroare in Mexic: 53 de oameni au ars de vii intr-un cazinou incendiat de traficantii de droguri

Foto: CNN

„Un act barbar de terorism”. Asa a catalogat un procuror ceea ce s-a intamplat intr-un cazinou din nordul Mexicului, unde 53 de oameni au ars de vii dupa ce cladirea in care se aflau a fost incendiata de traficantii de droguri, potrivit CNN.
Anchetatorii cred ca traficantii s-au suparat din cauza ca proprietarii cazinoului au refuzat sa plateasca taxe de protectie.

Foto: CNN

Atacul s-a produs intr-un cazinou de lux din orasul mexican Monterrey. Mai multi barbati inarmati au dat buzna in cladire, au aruncat o grenada inauntru, iar apoi au inceput sa stropeasca totul cu benzina.

„Am asteptat ca atacatorii sa treaca de mine si am vazut niste masini. Atunci am auzit o explozie si m-am trantit la pamant. Au urmat apoi alte patru explozii. Cazinoul s-a umplut de fum si am vazut oamenii iesind afara in fuga. In acel moment m-am ascuns dupa colt si n-am mai vazut nimic”, a declarat un martor.

In momentul atacului, in cazinou se aflau 80 de oameni. Multi s-au inchis in bai in incercarea de a se salva. Au murit arsi de vii sau asfixiati cu fum.

Publicatia Denver Post a postat imagini de la locul incidentului.


243 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger