AcasăNewsTEROARE în Clejani: oamenii nu mai ies pe străzi, de frică. Clanurile...

TEROARE în Clejani: oamenii nu mai ies pe străzi, de frică. Clanurile s-au tăiat cu săbiile, din nou!

Clanurile de interlopi din Clejani s-au luat din nou la harţă. Se acuză între ei că rivalii încearcă să le ia concubinele la prostituţie.

Poliția a intervenit astăzi cu forțele prezente deja la fața locului, în urma scandalul de acum trei zile. Circulația în zona este restricționată. Poliția verifică fiecare mașină care vrea să treacă pe strada cu pricina.

Zona este păzită de „mascaţi”

În imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede cum grupurile, înarmate cu bâte, săbii se fugăresc pe străzile comunei. Se sparg geamuri, uşi şi se aruncă cu pietre. În urma incidentului, 5 persoane au fost reţinute pentru 24 de ore.

Din primele cercetări, a reieșit faptul că, în seara de 27 august a.c., ora 23.20, membrii unei familii, având în mâini obiecte contondente, ar fi pătruns în curtea locuinței unui bărbat, unde ar fi distrus geamurile casei și ar fi lovit-o pe concubina acestuia.

Conflictul a fost aplanat de forţele de ordine sosite la faţa locului, iar în zonă a rămas, la finalul acestei săptămâni, o echipă a Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi o patrulă de poliţişti, iar cercetările au fost continuate.

author avatar
Andrei Ștefan
819 afisari

8 COMENTARII

  1. Oamenii nu mai pleacă neapărat din cauza sărăciei din țară,ci din cauza clanurilor țigănești care au pus stăpânire pe orașe întregi mâna în mână cu mafia politică PSD+PNL

    • Bun raspun dl Atentu …. Totul a devenit atat de sumbru in Tara noastra blestemul Elenei Ceausescu a cuprins totul ( Viermi o sa va manance ) iaca sa infaptuit in 32 de ani de tradare in masa …..

  2. Pai Bode ardeleanul pnlist fruncea curului ce păzește și ce prășește de nu ii pune pe garoi Co botul pe labe! Dar LGBT eii din poliție cu minijupe și epilați pe piciorușe ce mama sindicatului dracului mai păzesc. Eu mi-am rupt oasele la casa Republicii în vremea ciuruitului apoi când sa mă fac polițist condiția iadului m-am bătut cu minerii la guvern pe 25.09.1991 să salvez curul lui Petre Roman. Ăștia chiar vor că lumea să facă patrule de vigilantes și să-și facă singuri dreptate.

    • CARE VLAD ?, esti un SRI-st ?,care slava si care UCRAINA ?.
      Daca faci un apropo cu privire la ce-i la Clejani e similar cu ce se intampla in Ucraina pana in apriilie 2022 ,ai dreptate.

  3. cam asa arata un stat esuat! hunta militara si carteluri de trafic de carne vie etc

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger