AcasăNewsTermoenergetica: Lucrările de REMEDIERE a AVARIEI produse la Magistrala Uranus, în curs...

Termoenergetica: Lucrările de REMEDIERE a AVARIEI produse la Magistrala Uranus, în curs de finalizare/Când vor avea bucureștenii apă caldă

foto: arhivă/sursa foto: C.M. Termoenergetica București/Facebook

Compania Municipală Termoenergetica Bucureşti (CMTEB) S.A. anunţă, miercuri după-amiază, 24 aprilie, că lucrările de remediere a avariei produse la Magistrala Uranus sunt în curs de finalizare.

Când se va relua alimentarea cu apă caldă în blocurile afectate de avarie?

Compania Municipală Termoenergetica București (CMTEB) S.A. anunţă, miercuri, că lucrările de remediere a avariei produse în cursul serii trecute, la Magistrala Uranus sunt în curs de finalizare.

Furnizarea agentului termic pentru apă caldă pentru clienții arondați punctelor termice din Sectorul 1 (aproximativ 50 de blocuri) va fi sistată până în data de 24 aprilie 2024, ora 23.30”, a informat compania, în urmă cu scurt timp, prin intermediul unui comunicat.

Termoenergetica: Avaria s-a produs în zona Aleii Portocalelor

Potrivit sursei citate, avaria s-a produs în zona Aleii Portocalelor, pe o conductă cu 60 de ani vechime.

„Avaria s-a produs în zona Aleii Portocalelor, la ieșirea din CTE Grozăvești, pe conducta Magistralei Uranus, cu diametrul de 1200mm și o vechime de 60 de ani și a cauzat oprirea echipamentelor aflate în funcțiune în CET București Vest.

Vă reamintim că în cursul nopții a fost reluată furnizarea agentului termic pentru apă caldă pentru clienții arondați punctelor termice din Sectoarele 5 si 6 din Capitală”, a mai transmis Termoenergetica.

„Dispeceratele Companiei Municipale Termoenergetica București și echipele de intervenție lucrează în regim permanent pentru soluționarea problemelor apărute. Pe măsură ce intervenția se finalizează, punctele termice vor fi repuse în funcțiune mai repede decât termenul estimat”, transmite compania.

Sursa citată amintește în tot acest context faptul că: clienții au la dispoziție informații prin mesajele preînregistrate la numărul de telefon 031.9442 sau alte detalii la 0800.820.002, precum și prin aplicația Termoalert.

author avatar
Andrei Coman
132 afisari

1 COMENTARIU

  1. „pe conducta Magistralei Uranus, cu diametrul de 1200mm și o vechime de 60 de ani”
    Si RADET din 1989 pana acum, in loc sa-si faca un plan de modernizare intre timp si sa schimbe tevi, nu a facut decat sa incaseze bani de la prostime si apoi sa umfle salariile conducerii cat mai mult si cat mai des. Acum pocnesc conductele alea ca popcornul la microunde…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger