AcasăNewsTermoenergetica anunță lucrări de reparații. În ce zonă a Capitalei nu va...

Termoenergetica anunță lucrări de reparații. În ce zonă a Capitalei nu va fi apă caldă și pentru cât timp

sursa foto: Facebook/C.M. Termoenergetica București

Problema întreruperii furnizării apei calde în apartamentele locuitorilor Capitalei racordați la sistemul centralizat de termoficare continuă să dea bătăi de cap.

De această dată e vorba de înlocuirea unor conducte. Un anunț în acest sens a venit, luni, 8 mai, de la Termoenergetica. Pe durata lucrărilor, la robinetele din zona în care se va interveni în teren nu va curge apă caldă.

Pe pagina de Facebook a companiei municipale sunt furnizate informații cu privire la zona unde se vor face aceste lucrări, dar și faptul că termenul estimat pentru încheierea acestora e 17 mai, adică la mijlocul săptămânii viitoare.

Lucrări de reparații realizate în intersecția dintre Calea Călărași și strada Matei Basarab, prin care se înlocuiesc aproximativ 300 de metri liniari de conductă cu diametrul de 300mm”, anunță Termoenergetica.

sursa foto: Facebook/C.M. Termoenergetica București

Explicații de la Termoenergetica

Reprezentanții companiei au ales să precizeze că în această zonă rețeaua termică are o vechime de 30 de ani, anul punerii în funcțiune fiind 1993.

Termenul estimat pentru finalizarea lucrărilor este 17 mai 2023, pe perioada desfășurării intervențiilor, alimentarea consumatorilor cu agent termic pentru apă caldă fiind întreruptă. Menționăm faptul că tronsonul pe care se lucrează este unul poziționat la capătul rețelei, fapt ce face imposibilă alimentarea din alt sens.

De asemenea, montarea unui provizorat suprateran nu a putut fi realizată, deoarece ar fi împiedicat desfășurarea circulației rutiere”, susțin cei de la Termoenergetica.

Totodată, reprezentanții companiei amintesc și faptul că pentru clienți sunt disponibile informații prin mesajele preînregistrate la numărul de telefon 031.9442 sau alte detalii la 0800.820.002, precum și prin aplicația Termoalert.

author avatar
Andrei Coman
551 afisari

3 COMENTARII

  1. In toata capitala e haos,pe Bd Ctin Brancoveanu [ zona Budimex ] nu este apa calda de 10 zile !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger