AcasăNewsTermoenergetica anunţă continuarea lucrărilor de înlocuire a conductelor în Capitală. Lista zonelor...

Termoenergetica anunţă continuarea lucrărilor de înlocuire a conductelor în Capitală. Lista zonelor vizate

sursa foto: Facebook/C.M. Termoenergetica București

Vremea bună anunțată pentru următorul interval, în Capitală, permite continuarea lucrărilor înlocuire a conductelor în Bucureşti.

Astfel că angajații companiei vor continua lucrările de înlocuire a conductelor în Capitală.

Compania Municipală Termoenergetica București (CMTEB) S.A. anunță, vineri, că având în vedere lipsa precipitațiilor și prognoza meteorologică cu temperaturi crescute în timpul zilei, în paralel cu furnizarea agentului termic pentru încălzire, în următoarea perioadă, vor fi continuate lucrările de înlocuire a conductelor.

Vor fi continuate mai multe lucrări de reabilitare, în zone din 3 sectoare

Astfel, prin intermediul unui comunicat postat pe pagina de Facebook a companiei, se anunță că vor fi continuate mai multe lucrări de reabilitare, executate în cadrul contractelor de primă urgență, cu fonduri din bugetul companiei, în următoarele zone:

• Străzile Soldat Constantin Ștefan și Prevederii din Sectorul 3, acolo unde se înlocuiește un tronson de conductă cu diametrul de 800mm;
• Strada Apusului din Sectorul 6, pentru conductă cu diametrul de 300mm;
• pe Calea Giulești din Sectorul 6, pe porțiunea cuprinsă între Podul Grant (până în apropierea stației de tramvai Prunaru), pentru conductă cu diametrul de 300mm;
• pe Bulevardul Lacul Tei (zona UTCB) din Sectorul 2- conductă cu diametrul de 400mm.

Vă menționăm că în toată perioada continuării acestor lucrări, furnizarea agentului termic pentru încălzire și apă caldă nu va fi sistată. Șantierele sunt în diverse faze de execuție, în două dintre ele fiind deja montate provizorate”, susțin reprezentanții companiei, în acest comunicat.

Lucrări pe Șoseaua Mihai Bravu

Totodată, Termoenergetica precizează: continuă și șantierele pentru reabilitarea sistemului de termoficare, finanțate cu fonduri europene prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM), axa prioritară 7.2. – coordonat de Primăria Municipiului București (PMB), în următoarele zone:
• Șoseaua Mihai Bravu- zona cuprinsă între străzile Răcari și Laborator din sectorul 3 – lucrări în cadrul Obiectivului 1 – LOTUL 1;
• Șoseaua Mihai Bravu în zona Spitalului Victor Babeș din sectorul 3 – lucrări în cadrul Obiectivului 4 – LOTUL 1;
• Străzile Câmpia Libertății și Baba Novac din sectorul 3 – lucrări în cadrul Obiectivului 3 – LOTUL 1;
• Bulevardul Națiunile Unite şi strada Dumbrava Nouă din sectorul 5 – lucrări în cadrul Obiectivului 16 – LOTUL 3, unde a fost deja înlocuit un tronson de conductă de Dn400/560;
• Calea Griviței – între Podul Grant și Podul Basarab din sectorul 1 – lucrări în cadrul Obiectivului 8 – LOTUL 2;
• Strada Apusului din sectorul 6, acolo unde urmează a se efectua probele de presiune pentru un tronson de conductă Dn400mm/560mm – lucrări în șantierul Obiectivului 25 – LOTUL 5.

„Toate aceste lucrări fac parte din proiectul Reabilitarea sistemului de termoficare al Municipiului București, care conține 25 de obiective, prin care vor fi înlocuiți aproximativ 211,94 kilometri de conducte”, potrivit precizărilor companiei.

„De asemenea, continuă lucrările în cadrul proiectelor municipalității, de modernizare a Obiectului 1 – Magistrala I VEST, unde Compania Municipală Energetica Servicii București S.A. execută lucrări de modernizare a unui tronson de 3,6 kilometri de conductă pe Bulevardul Timișoara, între străzile Doina Cornea și Brașov din sectorul 6 și cele pentru modernizarea altor 11 kilometri din rețeaua de termoficare, pe Magistrala II-III Grozăvești (zona de centru: Calea Dorobanților, Iancu de Hunedoara, Piața Victoriei, Bulevardul 1 Mai)”, conform sursei citate.

Reprezentanții companiei anunță, totodată, că în paralel, atunci când situația o impune, se vor realiza intervenții punctuale cauzate de producerea unor avarii.

author avatar
Andrei Coman
293 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger