AcasăNewsUPDATE Inca o amanare in dosarul lui Dragnea. Noul termen, pe 3...

UPDATE Inca o amanare in dosarul lui Dragnea. Noul termen, pe 3 decembrie

ULTIMA ORĂ: Decizia instanței în privința pelerinajului de Sf. Andrei

UPDATE: Liviu Dragnea nu a venit la Curtea Suprema. Insa e de mentionat ca istanta a decis o noua amanare, viitorul termen stabilit de ICCJ fiind 3 decemnbrie.

 

In aceasta prima zi a saptamanii, la Curtea Suprema este programat un nou termen in dosarul DGASPC Teleorman, in care al treilea om in stat si, totodata, liderul PSD a primit o pedeapsa de trei ani si jumatate de inchisoare. 

Inca de dimineata, in apropierea sediului Inaltei Curti s-au adunat mai multe persoane – de ambele tabere: atat a sustinatorilor, cat si a constestatarilor politicianului. La fata locului au venit si jandarmii. Liviu Dragnea este asteptat sa vina la instanta.

Va amintim ca la primul termen al apelului, cel programat luna trecuta, pe 8 octombrie, s-a dispus o amanare, dupa ce Liviu Dragnea a solicitat timp pentru a-si angaja un aparator legal. Acesta a contestat condamnarea de trei ani si jumatate primita pentru acuzatia de instigare la abuz in serviciu, in dosarul celor doua angajari presupus a fi fost fictive, de la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Teleorman.

160 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger