AcasăNewsTeribilismul unor tineri puși pe „distracție”. Cum au fost filmați într-o parcare...

Teribilismul unor tineri puși pe „distracție”. Cum au fost filmați într-o parcare din Botoșani – VIDEO

sursa foto: botosaninews.ro

Mai mulți tineri au părut să se creadă într-un film de acțiune, cu gesturi care au dat dovadă de un grad uriaș de teribilism. Cel mai probabil, au vrut să se distreze, dar fără să realizeze potențialul pericol la care se expuneau.

În cadrele surprinse în filmarea devenită publică apar două mașini plimbându-se, la adăpostul întunericului, printr-o parcare, fiecare dintre ele având pe plafon câte un tânăr. Fiecare întins pe burtă, „lipit” de plafonul autoturismului. Chiar dacă păreau că se distrează de minune, oricând s-ar fi putut produce un incident. Doar că tinerii n-au părut să aibă în vedere potențialul risc.

Imaginile, filmate în parcarea unui supermarket din Botoșani, au ajuns pe rețelele de socializare, iar polițiștii îi caută pe protagoniști, potrivit stirileprotv.ro. Mai mult, oamenii legii spun că vor monitoriza zona respectivă în fiecare seară.

 

Intervenții ale polițiștilor botoșăneni în perioada Sărbătorilor

Recent, mai precis miercuri, 27 decembrie, IPJ Botoșani a prezentat, într-un comunicat, un scurt bilanț al intervențiilor polițiștilor în perioada Sărbătorilor. Astfel, s-a anunțat că în perioada 24-26 decembrie, forțele de ordine au intervenit la peste 200 de evenimente, majoritatea sesizate prin apel la 112, numărul unic de urgență. Polițiștii au aplicat 462 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 200.000 de lei. Și au reținut peste 30 de permise de conducere, în majoritatea cazurilor fiind vorba despre șoferi prinși cu viteză sau că s-au urcat la volan după ce au consumat alcool.

„În această perioadă, la nivelul județului Botoșani nu au fost înregistrate evenimente deosebite în ceea ce privește ordinea și siguranța publică.

Polițiștii care au acționat în teren și-au concentrat eforturile pe acțiunile de prevenire a faptelor antisociale și pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică.

Astfel, în perioada 24-26 decembrie 2023, forțele de ordine au intervenit la 228 de evenimente, majoritatea sesizate prin apel la 112. În urma activităților specifice desfășurate au fost aplicate 462 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 200.000 de lei.

Totodată, au fost reținute în vederea suspendării dreptului de a conduce 36 de permise de conducere, cele mai multe pentru viteză excesivă și conducere sub influența alcoolului”, se menționează în comunicat.

author avatar
Andrei Coman
455 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger