AcasăNewsTeribilism fără margini. Tânăr filmat când era tras de o mașină, pe...

Teribilism fără margini. Tânăr filmat când era tras de o mașină, pe o saltea/Imaginile, în atenția polițiștilor – VIDEO

(foto: Facebook/Politia Română)

Teribilism al unor tineri, în Baia Mare. Imaginile filmate în plină stradă, cu „aventura” care s-a vrut a fi fost distractivă, dar care ar fi putut avea urmări riscante, au ajuns și în atenția polițiștilor, care au luat deja măsuri.

Doi tineri au fost protagoniștii unui episod incredibil. S-a întâmplat în plină stradă, după lăsarea întunericului.

Unul dintre ei, șofer, a fost filmat în timp ce trăgea cu mașina un alt tânăr, care se afla pe o saltea agățată de mașină.

Situația a ajuns în atenția polițiștilor

Totul s-a întâmplat pe strada Barajului din Baia Mare, potrivit Antena 3. Momentul a fost înregistrat și ulterior postat pe rețelele de socializare.

Doar că imaginile cu „distracția” celor doi tineri au ajuns și în atenția polițiștilor Biroului Rutier din Baia Mare. Care au reușit să-l identifice rapid pe conducătorul auto.

Și au stabilit că e vorba despre un tânăr în vârstă de 21 de ani, din Baia Mare. Șoferul a rămas fără permis pentru 60 de zile. Și s-a ales și cu o amendă de aproape două mii de lei.

Ce s-a aflat de la IPJ

„În urma imaginilor primite, polițiștii Biroului Rutier Baia Mare s-au sesizat din oficiu și au demarat activități specifice în vederea identificării conducătorului auto și luării măsurilor legale.

Astfel polițiștii au identificat conducătorul auto, un tânăr de 21 de ani, din Baia Mare, și au stabilit că evenimentul s-ar fi produs aseară, în jurul orei 22.30. Nicio persoană nu a fost rănită.

Soferul a fost sancționat contraventional conform prevederilor art. 41 al. 1 din O. U. G. 195/2002, art. 77, al. 2, art. 114 al. 1 lit) b și art. 150 al. 1 lit. c) din Regulamentul de aplicare a O. U. G. 195/2002, cu amendă în valoare 1.980 lei”, a anunțat IPJ Maramureș.

 

author avatar
Andrei Coman
238 afisari

5 COMENTARII

  1. „Soferul a fost sancționat contraventional conform prevederilor art. 41 al. 1 din O. U. G. 195/2002, art. 77, al. 2, art. 114 al. 1 lit) b și art. 150 al. 1 lit. c) din Regulamentul de aplicare a O. U. G. 195/2002, cu amendă în valoare 1.980 lei”, a anunțat IPJ Maramureș.”
    Gata au prins pe criminalii si interlopii din Rromanistan, de maine militia poate sa ia pauza, pentru ca nu mai are ce efractori sa mai prinda… Vai de capul nostru, rau am mai ajuns cu „organili” astea.

  2. Salteaua era din BAIE si era si MARE, de douä persoane, si de aici vine si numele orasului….BAIA MARE! HAaaaaa-HAaaaaaa!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger