AcasăNewsTerenuri de vânzare în Pipera/ Școala Americană

Terenuri de vânzare în Pipera/ Școala Americană

Una dintre cele mai dinamice zone de case, vile și blocuri de lângă București, în continuă dezvoltate este zona Pipera. Situată foarte aproape de zona de business a Capitalei și de drumuri de mare viteză, ea este din ce în ce mai apreciată de cei care sunt în căutarea unei locații noi și moderne. Astfel se justifică și interesul tot mai mare pentru oferta de terenuri de vanzare Pipera / Scoala Americana.

Achiziția unui teren este o investiție bună pentru orice proprietar. În funcție de suprafață sau de deschidere, acesta poate fi folosit pentru a dezvolta diverse proiecte imobiliare, precum o casă individuală, o vilă de tip duplex, un bloc, un complex rezidențial etc.

Care sunt avantajele ofertei de terenuri de vânzare în zona Pipera/Școala Americană?

Atunci când intenționezi să cumperi un teren trebuie să ai întotdeauna în vedere mai multe aspecte. În funcție de acestea, potențialul său va fi folosit la maximum și valoarea sa va crește în timp.

Iată care sunt principalele avantaje oferite de terenurile din Pipera:

  • Zonă aflată într-o continuă dezvoltare

Faptul că în zonă se construiește mult și sunt create din ce în ce mai multe facilități, garantează investiția și o fac una sigură. O locație pentru care există interes constant nu-și va pierde valoarea, ba chiar și-o va spori în timp.

  • Zonă aflată în imediata vecinătate a Bucureștiului

Deși zona se află în Voluntari-Ilfov, distanța față de București este una foarte mică și neglijabilă. Accesul la punctele importante din oraș se poate face rapid și în timp foarte scurt.

  • Aproape de centre comerciale importante

Apropierea de locuri unde oamenii își pot face aprovizionarea cu bunuri de larg consum și materiale de construcții, la prețuri avantajoase asigură proprietății o valoare constantă.

  • Aproape de DN1 și A3

Accesul la drumuri de mare viteză, autostrăzi, drumuri naționale, la care se poate ajunge în doar câteva momente, reprezintă un aspect foarte important pentru rentabilitate și rapiditatea de deplasare.

  • Posibilitatea de a realiza orice tip de construcție

Pentru că nu este vorba despre o zonă cu regim de înălțime sau protejată, pe teren poate fi ridicat orice tip de construcție dorești, casă, vilă, bloc, hotel etc.

  • Zonă înconjurată de vegetație și aproape de pădure

Zona este foarte aproape de Pădurea Băneasa și înconjurată de păduri și vegetație bogată, ceea ce face ca aerul să fie mult mai curat și oxigenat și mai propice menținerii sănătății.

  • Aproape de locuri de petrecere a timpului liber și zone de agrement

În zonă există numeroase variante de a evada în natură sau de a merge la un restaurant, la o terasă, un parc de distracții sau de jocuri. Acest aspect asigură, în cazul realizări unui imobil locuit, mult mai multe posibilități de a petrece timpul liber, fără risipă mare de timp pentru deplasare.

În cazul în care vrei să afli mai multe detalii despre oferte și despre evoluția prețurilor din zonă nu ezita să apelezi la o agenție imobiliară sau la un broker imobiliar cu experiență în servicii pentru terenuri de vânzare în Pipera/Școala Americană.

author avatar
Ziarul National
Aceasta sectiune stabileste termenii legali si conditiile in care puteti utiliza site-ul
97 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger