AcasăNews Terasa milionarilor, "La Voile Rouge", a fost demolata!

Terasa milionarilor, „La Voile Rouge”, a fost demolata!

Vedetele din Romania care obisnuiau  sa se distreze  pe faimoasa plaja-club “La Voile Rouge”, din Saint Tropez, trebuie sa se reorienteze. Comandamentul general al bunei dispozitii s-a demolat, iar acum celebritati precum Delia Matache, Anna Lesko, Roxana Ionescu, Codin Maticiuc ori Maria Marinescu sunt silite sa se gandeasca la alte posibile destinatii de vacanta.

DEZASTRU. Clubul “La Voile Rouge” s-a transformat intr-un morman de fiare si de lemn la dorinta autoritatilor franceze

Coasta de Azur a fost vaduvita de una dintre cele mai cunoscute plaje-club cu care se lauda. “La Voile Rouge”, “sanctuarul” in care, din anii 60 incoace, s-au distrat fara restrictii si fara inhibitii staruri si starlete de toate felurile, a fost facut una cu pamantul de buldozerele autoritatilor franceze. Clubul a fost distrus la capatul a11 ani de lupte prin tribunale, autoritatile refuzand sa prelungeasca contractul de inchiriere.

AMINTIRE. In noiembrie a avut loc ultima petrecere

De ce? Nenumarati locuitori din Saint Tropez s-au plans adesea din cauza muzicii bubuind in boxe zi si noapte, a petrecerilor udate din belsug cu alcool, dar si a baziitului enervant facut de elicopterele care ii aduc pe cheflii la club.

PLACERE. Delia Matache s-a distrat de minune pe Coasta de Azur

Printre celebritatile cu dare de mana si aplecare spre fite care au trecut pe la “La Voile Rouge” se numara Cindy Crawford, Elton John ori Jean Claude Van Damme. Cum acolo unde e rost de distractie e musai sa gasesti si o mana de romani, printre clientii stabilimentului s-au numarat si Delia Matache, Anna Lesko, Roxana Ionescu, Maria Marinescu, Codin Maticiuc si Alina Puscau. Nu e de mirare, deci, ca, ramase fara localul lor preferat, vedetele noastre sunt silite sa se gandeasca la alte posibile destinatii de vacanta.

CLIENT. Codin Maticiuc a verificat care sunt cele mai bune cluburi de pe Riviera Franceza

Supararea lor, insa, nu o intrece pe cea a managerului Antoine, fiul primului patron Paul Tomaselli, care si-a vazut clubul transformat intr-un morman de fiare si de lemn. “Era ultimul lucru ramas de la tata. Ma doare sufletul pentru el si pentru toti angajatii mei, care, desigur, acum sunt someri”, a declarat recent Antoine.

author avatar
Alina Creanga
1.136 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger