AcasăNewsTerapia Intensivă a Spitalului Județean Neamț arată ca după bombardament. Imagini îngrozitoare!

Terapia Intensivă a Spitalului Județean Neamț arată ca după bombardament. Imagini îngrozitoare!

Televiziunea locala Exploziv Tv a postat pe pagina sa de Facebook imagini terifiante din secția ATI a Spitalului Județean din Piatra Neamț unde zece persoane și-au pierdut viața.

 Primele imagini care arată ce a rămas în urma incendiului ce a izbucnit sâmbătă după-amiază în secția ATI a Spitalului Județean Piatra Neamț sunt tulburătoare. Zece persoane au decedat, iar alte 7 sunt grav rănite, inclusiv un medic.

Flăcările au izbucnit într-un salon ATI de la etajul al doilea, iar ulterior s-au extins într-un alt salon ATI alăturat.

Terapia Intensivă a Spitalului Județean Neamț arată ca după bombardament. Imagini îngrozitoare! Foto: Exploziv Tv
Foto: Exploziv Tv

author avatar
Andrei Coman
418 afisari

7 COMENTARII

  1. Tataru si sefu’ Orban ar trebui sa se gandeasca macar acum ca este nevoie de spitale speciale.Covid.Non covid.Cu toate sectiile importante.Inclusiv sali de operatie sau spatii pentru arsi.
    Ca trebuie sa redistribuie bolnavii in functie de aceste criterii su de spatii libere indiferent in ce localitate ii duc e mai sigur decat sa stea in ambulanta pana isi dau sfarsitul .
    Sau spitale de campanie.
    Ei fac totul la mica incropeala de pe o zi pe alta.
    Acum un incendiu.Daca maine apare ceva si mai grav ? Un cutremur de ex.?

  2. 30 de ani ati votat moartea in romania !!!..autostrazi plua,spitale plua,economie plua,agricultura plua ,scoli plua,..dar in schimb aveti bugetari,curve,interlopi ..si biserici..acum duceti-va la cimitire…pupati moaste..dati-le mertane popilor,…asta-i realitatea crunta in tara in care va conduc analfabetii…

  3. La Spitalul Județean Piatra Neamț au ars pacienții în secția ATI. La Deva, șefii CJ Hunedoara au inaugurat Secția Cardiologie fără avizele ISU! În țara lui ”las’ că merge și așa!”
    De către Informatia Vaii Jiului -duminică 15 noiembrie 2020
    Situația tragică de la Spitalul Județean Piatra Neamț, instituție sanitară aflată în subordinea Consiliului Județean Neamț condus de Ionel Arsene (PSD) se poate repeta, din păcate, și în alte zone din țară, inclusiv în județul Hunedoara. Din cauză că unii trăiesc în continuare în țara lui “las’ că merge și așa!”.
    Să luăm exemplul Spitalului Județean de Urgență Deva, instituție sanitară administrată, inclusiv în ceea ce privește numirea managerilor, de Consiliul Județean Hunedoara, condus de Laurențiu Nistor (președintele PSD Huneodara). Există similitudini între cele două spitale, cel din Piatra Neamț și cel din Deva și nu numai în ceea ce privește numărul mare de manageri numiți într-un timp scurt de administratorii spitalului.
    La Piatra Neamț se vorbeste, inclusiv la nivel oficial, de ”probleme de securitate la incendii”. Si nu de ieri – de azi. De doi ani problema era si ”asumata”. S-au alocat bani pentru mutarea sectiei, dar acest lucru nu s-a întâmplat.
    La Deva, social – democrații, colegii lui Ionel Arsene de la Neamț, au inaugurat în plină campanie electorală secția de Cardiologie a Spitalului Județean de Urgență Deva, cu (pe atunci) deputatul Laurențiu Nistor (acum președinte al CJ Hunedoara) în prim plan, fără ca secția să aibă avizul absolut necesar al ISU Hunedoara. De dragul imaginii electorale, au pus în pericol siguranța și chiar viața pacienților și a personalului medical. Cine răspunde totuși? Pentru că nu, nu ”merge și așa”!
    Situația de la Deva este extrem de gravă, mai ales privită în oglindă cu ceea ce s-a întâmplat la Piatra Neamț.

    • pe site ul spitalului din P.Neamt scrie ca se reia activitatea pe data de 20.07.2020 cu.modificarile facute pt a deveni spital covid” cu avizul DSP”.

  4. In salon nu se afla nimeni, măcar 3 paturi ar fi reușit sa scoată, supraveghere 0 in spitale. Cui sa-i pese din moment ce aleșii neamului sunt tratati in secții speciale, in privat sau străinătate!? Toți cei care au condus țara din 1989 sunt la fel de vinovați, lucrări pe șpagă, de mântuială, patroni îmbuibați care prospera. Toți sunt cu ochii după funcții,privilegii, bani, au distrus țara, au muls-o toți. Prea multă vorbărie, prea putine fapte, da domnul Ponta care sta numai pe la televizor ce zice!? Este de 30 de ani in politica și ce a făcut? Nimic, vorbe, vorbe și ingamfare cat cuprinde, lista este mai lunga, tot unul și unul care de care mai lacom și mincinos. Mi-e sila.
    Pe domnul Iliescu al tratează la Elias in secție specială, in puf, dumnealui ce spune când vede ce fac cei pe care i-a lăsat sa fure ca sa avem și noi oameni bogați, cum spunea dumnealui!

  5. pe site ul spitalului din P.Neamt scrie ca se reia activitatea pe data de 20.07.2020 cu.modificarile facute pt a deveni spital covid” cu avizul DSP”.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger