AcasăNewsTepe de mii de euro cu apartamente de inchiriat

Tepe de mii de euro cu apartamente de inchiriat

Apartamentul dat spre inchiriere se afla in acest bloc din cartierul Drumul Taberei

Doi bucuresteni a pus bazele unei escrocherii inedite, care le aduce aproape in fiecare zi cateva sute de euro. Reteta inselaciunii este simpla si eficienta: cei doi sustin ca ofera spre inchiriere apartamentul lor din cartierul Drumul Taberei, incaseaza avansul de la victime, iar cand acestea merg sa se mute in noua casa, sunt izgonite si amenintate.

Apartamentul dat spre inchiriere se afla in acest bloc din cartierul Drumul Taberei

Cea mai recenta victima a Paulei Taranu si a lui Armando Boitos a povestit reporterilor „National” ca i-a contactat pe cei doi dupa ce a gasit un anunt de inchiriere postat de acestia pe un site.

Paula Taranu isi cauta victimele prin intermediul site-urilor de mica publicitate

Tanara, care a preferat sa-si pastreze anonimatul pentru a nu a deveni tinta unei razbunari, ne-a povestit ca escrocheria este atat de bine pusa la punct, incat a fost la un pas de a ramane fara 460 de euro.

Paula Taranu si iubitul ei, Armando Boitos, sunt acuzati de inselaciune

A „mirosit” la timp ca ceva nu este in regula, insa tot a pierdut 100 de euro. „Colega cu care trebuia sa ma mut s-a intalnit cu proprietara, Paula, in urma cu cateva zile si i-a dat 100 de euro, fiindca respectiva a cerut o parte din bani inainte.  In aceeasi seara, Paula i-a trimis mesaj colegei mele sa-i aduca urgent diferenta de 360 de euro (chiria pentru o luna, plus garantia de 230 de euro). Apoi a primit apel de la iubitul acesteia, care a avertizat-o ca se va ocupa daca nu mergem sa-i ducem banii mai repede”, ne-a declarat victima inselaciunii.

Si cu banii dati, si gonita din casa!

Zilele trecute, tanara si un amic de-al ei au mers la blocul R3 din Drumul Taberei, pentru a da diferenta de bani si a semna contractul cu proprietara Paula Taranu. Cand a observat pe avizierul de la scara ca aceasta are datorii de peste 6.200 de lei la intretinere, chiriasa a cerut sa vada contractul casei, in original, pentru a se asigura ca Paula Taranu este adevarata proprietara. „Atunci a inceput sa tipe mi-a zis ca n-o sa mai vad niciodata suta de euro si a zbierat sa iesim din casa ei. A aruncat cu un ghiveci de flori dupa mine si a urlat la amicul cu care eram ca il taie daca nu iese din casa”, si-a amintit tanara.

Politia ridica din umeri

Victima inselaciunii a sunat imediat la Politie, iar la locul incidentului au sosit doi agenti. „Erau foarte calmi si pareau amuzati. Politistii m-au intrebat cati bani i-am dat si ne-au zis sa spunem mersi ca n-am pierdut ca altii, 500 de euro. I-au dat o amenda de 1.500 de lei pentru tulburarea linistii publice, apoi am mers la sectie, unde am depus reclamatie. Exista zeci de plangeri impotriva lor, insa politistii sustin ca nu au ce sa le faca”, a mai adaugat aceasta.

author avatar
Narcis Voica
1.682 afisari

1 COMENTARIU

  1. Așa se întâmpla când nu apelezi la o agenție imobiliară…te bucuri ca nu plătești un comision si te trezesti in astfel de situații…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger