AcasăNewsŢepar, cu identităţi de lover-boy, preot şi funcţionar public, arestat la Bucureşti....

Ţepar, cu identităţi de lover-boy, preot şi funcţionar public, arestat la Bucureşti. Ce i-a promis unei femei

arestat

Un bărbat care s-a dat drept angajat ai unei instituții publice și a determinat o femeie care dorea să se angajeze să-i dea sume de bani, promițându-i că, astfel va fi angajată, a fost reținut de polițiștii Capitalei.

Omul era condamnat într-un alt dosar. Conform unor informații pe surse, e vorba de Keops, un interlop din Alba Iulia, care în trecut a mai țepuit cu suma de 800.000 de lei, pozând în lover boy și preot.

Au cerut şpagă 11.500 lei și 2000 euro

Inculpatul cu pricina a avut şi o complice. A fost reţinută şi ea.

Secția 13 Poliție a fost sesizată de către o femeie, cu privire la faptul că, la data de 4 februarie, în jurul orei 19.00, două persoane necunoscute, care și-ar fi atribuit calități oficiale de reprezentanți ai unei instituții publice, ar fi contactat-o prin intermediul unei rețele de socializare, apoi, sub pretextul că va fi angajată în cadrul instituției din care cei doi ar face parte, ar fi indus-o în eroare, determinând-o să le remită 11.500 de lei și 2000 de euro, precum și telefonul mobil.

Bărbatul este urmărit, pe numele lui fiind emis un mandat de executare a pedepsei închisorii de către Judecătoria Alba Iulia, pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui autovehicul fără permis de conducere, fiind condamnat la 2 ani și 6 luni închisoare și un mandat de arestare preventivă, emis de Judecătoria Alba Iulia, într-un dosar de înșelăciune.

author avatar
Andrei Ștefan
613 afisari

5 COMENTARII

  1. ”Ce i-a promis unei femei” Si eu pot promite s ex fara numar barbatilor dar barbati nu prea exista!

  2. Sincer de ve nu dati pe fata tot grupul de crima organizata din Alba, format din fostii presedinti PSD Alba Mircea Chira, Ioan Rus, notarul Teodorescu, Keops si altii care le asigura spatele

  3. Loverboy ul e de fapt un violator in serie pe care autoritățile din Alba il tin pe post sursa de venit , alaturi de celalat spalator de bani, cunoscutul Mircea Chira

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger