AcasăNewsTeoria conspiratiei: Hillary Clinton a fost inlocuita cu o sosie!

Teoria conspiratiei: Hillary Clinton a fost inlocuita cu o sosie!

Candidatul cu cele mai mari sanse la apropiatele alegeri prezidentiale din Statele Unite ar fi in realitate tintuita la pat si, in consecinta, ea a fost inlocuita cu o sosie.

Tot scenariul – care aduce cumva cu povestea lungmetrajului „Dave”, o comedie din anii ’90, cu Kevin Kline si Sigourney Weaver in rolurile principale – indica faptul ca staff-ul de campanie al lui Hillary ar fi apelat la o sosie dupa incidentul suferit de candidatul democrat, cu ocazia omagierii a 15 ani de la Atacurile de la New York.         De altfel, utilizatorii de social media au declansat deja o adevarata isterie dupa incidentul de duminica, de la comemorarile 9/11, cand candidatul de 68 de ani aproape ca a lesinat in timp ce pleca de la „National September 11 Memorial & Museum”. Acestia au bombardat Internetul cu pareri privitoare la infatisarea fostei Primei Doamne. Multi au evidentiat „diferente fizice” ale candidatului la fotoliul de la „Casa Alba”, mai ales dupa ce au fost publicate poze cu Hillary iesind din casa fiicei sale, Chelsea, la scurt timp dupa episodul medical.
Exista adepti ai teoriei conspiratiei care sustin ca, prin compararea fotografiilor de dinainte si de acum, pot fi sesizate diferente vizibile la degetele lui Hillary, la nas, lobul urechilor si chiar la greutatea acesteia.
Dupa incidentul de pe 11 septembrie, Hillary a recunoscut public ca a fost diagnosticata cu pneumonie, dar a insistat ca nu e nimic grav. Pur si simplu in momentul respectiv a ametit si s-a impiedicat. Mai mult, ea a precizat ca odata ce a intrat in masina, pe bancheta din spate, cu aerul conditionat pornit, a inceput sa-si revina, ba chiar s-a simtit suficient de bine pentru a face un ocol ca sa-si viziteze fiica si nepotii.
Cu toate acestea, criticii continua sa creada ca Hillary Clinton, cea care a iesit din apartamentul lui Chelsea, a fost o sosie.

author avatar
Mihai Koblenko
1.005 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger