AcasăNewsTeoria conspiratiei: CIA in spatele ucigasului „Joker” din Colorado?

Teoria conspiratiei: CIA in spatele ucigasului „Joker” din Colorado?

Se crede ca Holmes era un ucigas creat de CIA

James Holmes, ucigasul care a facut 13 victime in Aurora, Colorado, si care se credea Joker in lupta cu Batman, este o victima a experimentelor psihice facute de CIA?

Se crede ca Holmes era un ucigas creat de CIA

„Ipoteza” este  sustinuta de reporterii presei alternative din SUA, care de multa vreme anunta un masacru ca cel din Colorado, ca sa se justifice introducerea unui regim sever in privinta armelor.

Inamicul lui „Batman”

Neavertizati, politistii ar fi fost ucisi de capcanele explozibile din casa lui Holmes

N-a trecut mult timp de cand Batman, prin filmul „Cavalerul intunecat se ridica”, a intrat in campania electorala pentru prezidentialele din SUA si a si facut primele victime.

James Holmes, criminalul care a tras cu sange rece in spectatorii filmului citat mai sus, era doctorand in neurostiinta la Universitatea din Colorado si participase la teste asupra influentei jocurilor online asupra mintii. Ore in sir petrecuse in fata computerului, nedand nimanui de gandit ca, asemenea criminalului „singuratic” norvegian, Anders Breivik, in mintea lui se pregatea un plan diabolic, demn de mintea lui Joker, oponentul lui Batman, in pielea caruia a intrat eminentul „cercetator asistent”.

„Singuratic” si nu prea

Holmes a actionat cand se apropia comemorarea masacrului din Norvegia, la 22 iulie, si semnarea, de catre Hillary Clinton si Barack Obama, a protocolului ONU – care impune control sever asupra detinatorilor de arme – la 27 iulie. Astfel de acte criminale neasteptate trebuie sa convinga poporul american ca este nevoie sa fie restransa la maximum permisiunea populatiei de a detine arme. Asa s-ar diminua riscul unor revolte armate ale populatiei, in caz ca se adanceste criza economica! Holmes nu se incadreaza in profilul criminalului feroce care i-a fost creat. Dupa ce a ucis 13 persoane si a ranit alte zeci, s-a predat cuminte politistilor, pe care i-a si avertizat sa aiba grija la el acasa, ca are explozibili. Avea casa plina de capcane explozibile foarte sofisticate. Ca si in cazul lui Anders Breivik, care era in vizorul serviciilor secrete, nici Holmes nu putea sa procure pusca, pistoale, cutite, cascheta militara, vesta antiglont, masca de gaze si dispozitiv de imprastierea gazului, explozibili, basca uniforma de la trupele de interventie SWAT, fara sa intre in vizorul serviciilor secrete!

author avatar
Adina Mutar
534 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger