AcasăNewsTeorema Vioricăi Dăncilă: Nu prin plângeri penale ar trebui prăbușit un guvern!

Teorema Vioricăi Dăncilă: Nu prin plângeri penale ar trebui prăbușit un guvern!

Viorica Dăncilă, premierul României, a declarat că intenția Partidului Național Liberal de a prăbuși Guvernul pe care îl conduce prin plângeri penale nu este constructivă, precizând că liberalii ar trebuie să vină cu idei sau alternative de guvernare.

Sursa foto Twitter

„Eu cred că e un mod defectos, să spun, de a aborda problemele. Eu cred că oamenii nu se aşteaptă la plângeri penale. Se aşteaptă la variante pentru guvernare, idei. Dacă aşa vor să dărâme un Guvern, prin plângeri penale, nu este constructiv”, și-a enunțat Viorica Dăncilă teoria, în după-amiaza zilei de marţi, la Parlament.

„Nu s-a pus problema tăierilor de salarii de către acest Guvern. Eu ştiu că tăierile de salarii sunt atributul PNL, care a şi anunţat public. În niciun caz nu ne punem problema tăierilor de salarii. Am văzut afirmaţiile domnului Orban. Probabil că au încurcat declaraţiile unii, în care spunea că vor să tai la IT-işti, că vor să reducă personalul”, a completat Dăncilă.

PNL a anunțat că va depune plângere penală împotriva premierului Viorica Dăncilă pentru modul în care a fost elaborat bugetul pe acest an, conform postării de pe Facebook a lui Florin Cîţu. Senatorul PNL a precizat că partidul analizează formularea unei plângeri penale şi la adresa ministrului Finanţelor Eugen Teodorovici.

author avatar
Filip-Mihael Bodoc
95 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger