AcasăNewsTeologul cu fantezii legate de viol, zdrobit de ministrul Educației

Teologul cu fantezii legate de viol, zdrobit de ministrul Educației

Preotul Vasile Răducă, cel care a lansat făcut afirmaţii controversate şi discriminatorii despre sex, viol şi musulmani într-o emisiune este pus la zid de ministrul Educației, Ecaterina Andronescu.

Ministrul susține că acesta nu are ce căuta ca profesor într-o universitate și se de arată oripilată de afirmațiile făcute.„Pe mine mă oripilează, mi se pare de neconceput. Dacă mă întrebați pe mine vă răspund direct: nu are ce căuta ca profesor într-o universitate, cu atât mai mult la Facultatea de Teologie”, a spus Ecaterina Andronescu în fața televiziunilor.

„Apreciez intervenția Universității prin poziția pe care rectorul a exprimat-o public, îl susțîn și cred  este prima măsură pe care universitatea trebuie  o ia, și anume de a îl scoate din funcția de conducător de facultate, pentru  este prodecan la Facultatea de Teologie. Dar eu cred  fiind convinsă de etica universității se poate sesiza, cu atât mai mult cu cât domnia  este profesor de moralămi se pare extrem de nepotrivită modalitatea pe care ales-o  exprime public un subiect destul de delicat”, a spus ministrul Educațieila Realitatea TV.

„Mă întreb fără îndoială ce se întâmplă cu studențîi pe care ii are și care sunt elementele legate de cursul de morală pe care îl preda. De aceea, eu sugerez Universității – pentru  Universitatea este cea care trebuie  ia măsuri în baza autonomiei universitare -, sugerez  sesizeze comisia de etică analizeze mai în profunzime cazul și sigur  adauge și alte măsuri!”, a mai spus Andronescu.

Preotul Vasile Răduca, cel care a lansat declarații controversate și discriminatorii despre sex, viol și musulmani într-o emisiune radio, a revenit cu explicații și a precizat  regretă  vorbele sale au avut ecou nedorit.

Pentru detalii, citiți și Preotul cu violul „de plăcere” vine cu amănunte de la Domnul.

Sursa foto: Facebook

author avatar
Filip-Mihael Bodoc