AcasăNewsTeodosie, arhiepiscopul Tomisului, acuzat de pedofilie si relatii homosexuale!

Teodosie, arhiepiscopul Tomisului, acuzat de pedofilie si relatii homosexuale!

Arhiepiscopul Teodosie

Teodosie, arhiepiscopul Tomisului, este acuzat de un barbat necunoscut ca ar fi fost obligat sa intretina relatii sexuale cu preotul pe cand era minor, in urma cu 15 ani.

Arhiepiscopul Teodosie

Dupa scandalurile sexuale care au zguduit recent Biserica Catolica, iata ca si la noi inaltii prelati nu sunt chiar complet in afara fenomenului, iar, saptamana trecuta, un barbat a depus plangere la Parchetul General, prin care il acuza pe Arhiepiscopul Tomisului, Teodosie, ca i-a facut avansuri si l-a obligat sa intretina relatii sexuale pe cand era minor.

In acuzatiile depuse la Parchet, barbatul marturiseste ca fapta s-a petrecut in urma cu 15 ani, la manastirea dobrogeana Dervent, acolo unde el era minor si frate, iar Teodosie era preot. Se pare ca, ierarhul i-a spus tanarului sa mearga impreuna la baie, unde i-a facut avansuri, a pus presiune pe el, facand uz de statul sau si l-a determinat sa intretina relatii sexuale. In plus, barbatul mai explica si situatii similare petrecute cu alti elevi minori, de la Seminarul Teologic Constanta.

Chiar daca acuzatii poate sa aduca oricine, lipsa dovezilor fac imposibila incriminarea lui Teodosie, in schimb, la dosar, se pare, ca vor ajunge si alte declaratii ale unuia dintre capii Arhiepiscopiei Tomisului care confirma cele intamplate in urma cu 15 ani.

„Eu stiu despre cine este vorba. Se numeste Ciprian, atata stiu. El ma hartuieste tot timpul la telefon, suna de pe numere private si isi modifica vocea. Chiar si astazi m-a sunat”, a declarat Teodosie.

Arhiepiscolul Teodosie, pe numele sau de mirean Macedon Petrescu, a mai fost implicat in trecut intr-o serie de scandaluri, fiind acuzat de luare de mita si fals intelectual.

 

author avatar
Ciprian Purice
2.683 afisari

4 COMENTARII

  1. Mai marii bisericilor , sunt cersetori cu straie, scot oase de mortii fierte in mir , sa adune prosteasca oamenii , pana la urma cel ce ei zis , a fi Sfant , a fost tot un om ca si noi , si oase de mort sunt , la care se inchina si le saruta ”bleak”. Iar acest Episcop , si Patriarhul , au niste fete ciudate , omul se vede dupa fata lui , se vede de la o posta ca minte . E normal . na-u muncit o zi in viata lor , nu stiu cum se munceste banul , au cersit de la amarati . EU ZIC CA MINTE . Dar pt astia nu exista lege . asa ca…. mai saruta niste oase parinte , poate esti iertat …

  2. E TOT OM CA SI NOI SI DACA A GRESIT TREBUIE SA PLATEASCA . SI INAINTE DE AI LUA APARAREA , DACA SE ADUNA PROBE … EU ZIC SA FIE JUDECAT CA ORICE OM , JUSTITIE E PT TOATA LUMEA , COPII, SI ADOLESCENTI , NU TREBUIESC ABUZA-TI. SA FIE CERCETAT , IAR PATRIARHIA SA STEA DEOPARTE . SA-SI ADUCA AMINTE PATRIARHUL DE SCANDALUL DE GENUL ASTA . PE CARE LE-A MUSAMALIZAT . FIE CA ADEVARUL SA IASA LA LUMINA SI ACEST EPISCOP DACA E VINOVAT SA FIE PEDEPSIT!

  3. Fie care va raspunde pentru ceea ce a facut.cine sunteti voi mai amaratilor sa judecati??sunteti fara de pacat?numai panaramele se gasesc sa judece..mai dati pe la biserica..eject

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger