AcasăNewsTeodorovici trimite corpul de control la ANAF

Teodorovici trimite corpul de control la ANAF

Scandalul pe casa lui Iohannis ia amploare

Nemultumit ca nu au inceput demersurile prin care statul sa reintre in posesia unui imobil din Sibiu care i-a apartinut presedintelui Klaus Iohannis, ministrul finantelor a semnat un ordin prin care corpul de control va face verificari atat la ministerul de resort, cat si la Fisc.

Scandalul pe casa lui Iohannis ia amploare

“Am semnat la minister ordinul de serviciu pentru ca echipa de la corpul de control de la minister sa faca o verificare atat la Ministerul Finantelor Publice, cat si la ANAF vizavi de acest subiect, pentru a vedea exact care au fost hibele, lipsurile, intarzierile, motivate desigur intr-un fel sau altul. In special, pentru ca pe viitor astfel de fapte sa nu se mai intample”, a afirmat Teodorovici. In disputa cu Ionut Misa, presedintele ANAF, ministrul Finantelor i-a cerut procedura pentru ca sefului statului sa-i fie ceruta chiria de 1,2 milioane de lei incasata pentru acel spatiu. In replica, Misa a spus ca ministerul este cel care trebuie sa-i trimita titlul de proprietate in baza caruia sa poata face executarea. Eugen Teodorovici a precizat ca  va cere Ministerului Justitiei sa faca verificari cu privire la notarul de la Sibiu care in 2016 a suspendat actiunea ceruta de ANAF. Tot ministrul Finantelor anunta ca Fiscul se va muta pana la finele acestui an in fostul sediu al Antenelor din zona Baneasa, care acum este al statului. Sediiile televiziunilor Intact au fost confiscate de ANAF in urma cu trei ani, decizia survenind in contextul in care, in august 2014, Curtea de Apel Bucuresti l-a condamnat definitiv la 10 ani de inchisoare pe fondatorul trustului Intact, Dan Voiculescu, in dosarul privatizarii Institutului de Cercetari Alimentare.

author avatar
Andrei Coman
231 afisari

1 COMENTARIU

  1. meritati felicitati amindoi si tu teodorovici si cu dragnea_____ca va straduiti sa aratati tarii ca D-L PRESEDINTE CLAUS –NU ARE DOSARE PENALE,,,,CA DACA AR AVEA ATI ARATA CARE SUNT, ASA–TATONATI PE CASELE DINSULUI SI NU PE BANII FURATI DE CEI MULTI LA GUVERNARE–- TRASEISTUL –-DIN GUVERN IN GUVERN–TEODOROVICI POATE VEZI SI INCETEZI CU MOMEALA SI CU MANIPULAREA CETATENILOR, va fi presedintele rominiei oricit va ocupati voi cu minciunile aruncate pe tv__

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger