AcasăNewsTeodorovici, sageti catre ministrul Justitiei: intre doua deplasari e greu sa faci...

Teodorovici, sageti catre ministrul Justitiei: intre doua deplasari e greu sa faci un fond suveran

Ministrul Finantelor nu si-a ascuns nemultumirea fata de felul in care decurg discutiile cu al sau coleg din Guvern, in speta cu Tudorel Toader, in privinta Fondului Suveran de Investitii, legea atacata da CCR -atat de catre presedinte, cat si de Opozitie – si declarata neconstitutionala.

Teodorovici a anuntat, luni, ca e necesara o ordonanta de urgenta, care va fi urmata de o hotarare de guvern. „Ne-am angajat ca, pana la finalul acestui an, sa fie stabilit cadrul legislativ. (…) Din pacate, aici am primit, trebuie sa recunosc, din partea MJ foarte multe, foarte multe – cred ca mai multe observatii decat a fost actul in sine. (…) Am avut o discutie (cu Toader-n.n), dar dansul a fost plecat in delegatie. Acum vad ca iar a plecat intr-o alta delegatie. Intre doua evaluari si doua deplasari e mai greu sa faci un fond suveran”, a concluzionat Teodorovici.

Nu doar taraganarile cu acest proiect par sa-l fi deranjat pe oficialul din fruntea Ministerului Finantelor. Si despre modificarile la Legea insolventei a avut ceva de spus. „Aici pot sa fiu si mai categoric (…) am senzatia ca este o lipsa de dorinta de asumare (…) incerc de cateva zile, tot stam discutam, convenim un aviz din partea celor care sunt implicati – Justitie, Finante si alte institutii, dar tot timpul cand sa prinzi semnatura atunci dispare semnatarul”, a conchis Eugen Teodorovici.

sursa foto: facebook.com/mfpromania

110 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger