AcasăNewsTeodorovici, reactie la suspendarea sedintei: cerem desecretizarea stenogramei din CSAT

Teodorovici, reactie la suspendarea sedintei: cerem desecretizarea stenogramei din CSAT

Teodorovici s-a dezlănțuit, după tragedia de la Neamț: ”DEMISIA, gu-WERNER IOHANNIS!!” (foto: Facebook)

La scurta vreme de cand de la Cotroceni presedintele Iohannis anunta ca a decis suspendarea sedintei Consiliului Suprem de Aparare a Tarii, ajuns la Guvern, ministrul Finantelor a facut cateva anunturi pe acest subiect.

In prima faza, a sustinut ca suspendarea acestei sedinte „nu are temei legal”. Apoi a anuntat ca, avand in vedere ca  „opinia celor prezenti difera total de opinia pe care dl presedinte a exprimat-o public”, se va cere „desecretizarea stenogramei din CSAT pentru a vedea foarte clar care a fost punctul de vedere pentru fiecare structura membra a CSAT in parte”.

Anterior, Iohannis spusese ca a decis suspendarea CSAT, dar ca e de parare ca rectificarea bugetara „este necesara”. „Prin suspendarea sedintei CSAT, am creat posibilitatea Guvernului sa revina cu un nou proiect de rectificare, sa renunte la aceste taieri bugetare in zona securitatii nationale, care in niciun caz nu pot fi explicate decat eventual printr-o sintagma de tip „sicana politica”. Sa se revina la discutii, la colaborari si, imediat ce situatia va fi remediata, se va putea obtine avizul CSAT”, a transmis primul om in stat.

341 afisari

2 COMENTARII

  1. Cautati baieti, cautati, s-ar putea sa gasiti un certificat medical, vreo decizie de pensionare medicala (toate publice, sa afle si ipocritii de serviciu, care hartuiesc rudele nepublice ale politicienilor, dar mor de grija documentelor medicale ale unui „lider de piata”), trebuie sa fie vreo explicatie a comportamentului de curca beata a insailaturii de la Cotroceni! Sau, macar declaratia de renuntare la cetatenia romana, atunci cand a primit-o pe cea germana…”exista o explicatie…”, nu ne mai lasati in nestiinta!

  2. Fac apel solemn la artistul Vîlcov sa faca publica fisa medicala a plavanului. Vreau sa vad daca e debil. Nu plavsnu, Vîlcov.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger