AcasăNewsTeodor Stolojan: "Majorarea indemnizatiilor demnitarilor, o magarie. Facem politica la plesneala"

Teodor Stolojan: „Majorarea indemnizatiilor demnitarilor, o magarie. Facem politica la plesneala”

Cum era de asteptat, majorarea indemnizatiilor demnitarilor a fost primita cu urale de cei mai multi dintre alegii neamului, care oricum vor avea de castigat foarte multi bani de pe urma unei asemenea legi.

Exista, insa, si cativa politicieni care nu privesc cu ochi buni acest pas facut de autoritati. Europarlamentarul Teodor Stolojan a atacat in termeni duri proiectul scos la bataie de premierul Victor Ponta si de fostul premier interimar Gabriel Oprea si aprobat de insusi presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, care pana acum isi castiga simpatie in special gratie modestiei afisate.

„Majorarea indemnizatiilor demnitarilor este o mare magarie. In Romania a ajuns sa se faca politica la plesneala. Care apuca, apuca. Si cine poate, mai bate cate un cui in cosciug”, a fost mesajul transmis de Teodor Stolojan, prin intermediul RFI Romania.

Europarlamentarul PNL este de parere ca „argumentul cu coruptia, cu salariile mici, este din nou o ipocrizie incredibila pentru ca am vazut foarte limpede. Sunt cazuri de coruptie in justitie, unde salariile sunt cu mult peste media din sectorul public”.

Stolojan a tinut sa traga si un semnal de alarma: „Am inceput sa devin ingrijorat de restaurarea unor privilegii. S-a inceput cu pensii speciale, denumite indemnizatii speciale pentru parlamentari. S-a trecut pe urma la pensiile pentru militari. Acum inteleg ca s-a depus un proiect de lege in Parlamentul Romaniei, pentru a se da pensii speciale si la primari si presedinti de Consilii Judetene. Trebuia sa existe mai multa rabdare. Trebuia sa existe rabdare pana cand, asa cum a promis ministrul Muncii, se va iesi cu un proiect care sa revada intregul sistem de salarizare pentru sectorul public din Romania”.

author avatar
Cristi Ionita
149 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger