AcasăNewsTeodor Melescanu, audiat in comisiile Camerei Deputatilor si Senatului

Teodor Melescanu, audiat in comisiile Camerei Deputatilor si Senatului

Teodor Melescanu, propus de presedintele Basescu pentru functia de director al Serviciului de Informatii Externe (SIE), va fi audiat la ora 10.30 in comisiile de specialitate, au stabilit marti birourile permanente ale Camerei Deputatilor si Senatului. Numirea sa va fi validata in sedinta de plen a Camerei Deputatilor si Senatului, la orele 13.

Teodor Melescanu va fi audiat la ora 10.30 de Comisiile de aparare ale Camerei Deputatilor si Senatului, alaturi de Comisia parlamentara speciala de supraveghere a activitatii SIE, a anuntat, dupa sedinta birourilor permanente, vicepresedintele Senatului, democrat-liberalul Petru Filip, potrivit Mediafax.

Filip a mai declarat ca la ora 13.00 va avea loc sedinta de plen a Camerei Deputatilor si Senatului. Sedinta are pe ordinea de zi, pe langa numirea directorului SIE si a unor membri ai CNA, completarea componentei Comisiei speciale a Camerei Deputatilor si Senatului pentru executara controlului parlamentar asupra activitatii Serviciului de Informatii Externe.

Presedintele Traian Basescu l-a propus, luni, pe senatorul Partidului national Liberal (PNL) Teodor Melescanu pentru functia de director al SIE. „In temeiul art. 65, lit. h) din Constitutia Romaniei, presedintele Traian Basescu a propus Parlamentului numirea in functia de director al Serviciului de Informatii Externe a domnului Teodor Viorel Melescanu”, se arata intr-un comunicat al Administratiei Prezidentiale.

Senatorul Teodor Melescanu a anuntat ca a acceptat propunerea sefului statului de numire la sefia SIE si a precizat ca s-a autosuspendat „pe o durata nelimitata” din PNL. Liderul Partidului National Liberal, Crin Antonescu, a anuntat ca va cere excluderea din partid a senatorului, spunand ca Melescanu nu l-a informat nici pe el, nici pe alt lider liberal despre propunerea de a ocupa functia de director al SIE.

111 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger