AcasăNewsTeodor Melescanu a fost exclus din PNL

Teodor Melescanu a fost exclus din PNL

Delegatia Permanenta a PNL a aprobat, luni, cu majoritate de voturi, excluderea din partid a lui Teodor Melescanu, numit director al Serviciului de Informatii Externe (SIE).

„In cazul domnului Melescanu, a fost un vot secret referitor la excluderea domniei sale din partid, un vot care, in covarsitoare majoritate, a fost pentru excludere”, a declarat deputatul PNL Cristian Adomnitei. Acesta a precizat ca au fost 90 de voturi „pentru” excluderea lui Melescanu, sase „impotriva” si alte 10 voturi  anulate, conform Mediafax.

In urma cu doua saptamani, liderul PNL Crin Antonescu anunta ca va cere excluderea din partid a senatorului Teodor Melescanu, precizand ca acesta nu l-a informat nici pe el, nici pe alt lider liberal despre propunerea de a ocupa functia de director al SIE.

La randul sau, Melescanu a spus ca excluderea sa din PNL nu mai este necesara, avand in vedere ca el s-a autosuspendat din partid inca din 27 februarie. „Din punctul meu de vedere, nu era necesar si nu vad cum pot pierde a doua oara calitatea de membru”, declara acesta.

Teodor Melescanu a fost propus in functia de director al Serviciului de Informatii Externe de presedintele Traian Basescu, numirea fiind validata de Parlament pe 28 februarie.

352 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger