AcasăNewsTeodor Atanasiu si Dumitru Samson, anchetati pentru frauda la referendum

Teodor Atanasiu si Dumitru Samson, anchetati pentru frauda la referendum

SUSPICIUNI. Teodor Atanasiu sustine ca este acuzat de faptul ca ar fi cumparat voturi la referendum

Presedintele PNL Alba, Teodor Atanasiu si Dumitru Samson, fiul vitreg al ministrului Apararii Nationale, Corneliu Dobritoiu, sunt anchetati intr-un dosar al DNA Cluj, in legatura cu referendumul.

SUSPICIUNI. Teodor Atanasiu sustine ca este acuzat de faptul ca ar fi cumparat voturi la referendum

Cei doi au fost pusi sub invinuire , alaturi de alte patru persoane, pentru infractiuni la legea referendumului si infractiuni de coruptie, dupa cum au declarat surse judiciare. La iesirea de la DNA,  Teodor Atanasiu a declarat ca a fost acuzat de cumparare de voturi si de faptul ca si-a folosit influenta de presedinte al filialei locale a PNL. ”Sunt acuzat ca am cumparat voturi. Acuzatia oficiala este ca am folosit mijloace banesti si automobile sa duc alegatorii la urne si asa am influentat rezultatul referendumului. M-au intrebat si de interlopi, dar eu nu ii cunosc. Am auzit doar de unul din Alba Iulia. In rest nu ii cunosc. Nu il cunosc nici pe fiul ministrului Dobritoiu. Am inteles ca este vorba de mai multi lideri liberali din Transilvania, din Cluj, Arad, Bistrita. Noi, liberalii din Ardeal, suntem acuzati ca am vrut sa dam o lovitura de stat sa-l dam jos pe Basescu”, a precizat Atanasiu.

Samson a condus ostilitatile in numele organizatiei centrale

CUNOSTINTE. Dumitru Samson (dreapta), fiul vitreg al ministrului Dobritoiu, alaturi de prezentatorul TV Mihai Morar

Personaj necunoscut pentru fostul ministru al Apararii, Dumitru Samson a facut valuri in PNL. Surse din interiorul partidului ne-au declarat ca fiul vitreg al lui Corneliu Dobritoiu,  actionar al cunoscutului restaurant Collage din Capitala, s-a implicat trup si suflet in organizarea referendumului, fiind foarte des  vazut prin sediul USL, ba chiar participand si la sedinte.

Corneliu Dobritoiu

Mai mult, aceleasi surse au precizat ca Samson a fost cel care a organizat mitingul electoral al USL de la Timisoara, ocupandu-se personal de scena, logistica, artisti, avand grija chiar si securitatea presedintelui interimar Crin Antonescu.

[poll id=”329″]

author avatar
Victor Paun
1.345 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger