AcasăNewsTeodor Atanasiu, audiat la DNA

Teodor Atanasiu, audiat la DNA

Teodor Atanasiu dadea tuturor de inteles ca joaca pe cai mari

Teodor Atanasiu, vicepresedintele PNL, a intrat, joi dimineata, pe mana procurorilor de la Directia Nationala Anticoruptie.

Liberalul a precizat, inainte de a intra in sediul DNA Bucuresti, ca nu stie despre ce este vorba si ca va da mai multe detalii abia in momentul in care va iesi de la audieri.

Atanasiu a afirmat ca nici macar nu a primit mandat ci a fost chemat la audieri prin telefon, pe motiv ca ar fi martor intr-un dosar.

Nu este prima oara cand Teodor Atanasiu intra pe mana procurorilor DNA. Liderul liberal a fost considerat un personaj cheie la referendumul din 2012 pentru demiterea presedintelui Traian Basescu.

Atanasiu a fost urmarit penal pentru folosirea influentei in scopul obtinerii de foloase de natura electorala si pentru promisiune, oferire sau dare de bani, bunuri sau alte foloase in scopul de a determina alegatorul sa voteze in cadrul referendumului.

author avatar
Cristi Ionita
222 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger