AcasăNewsTentativă de suicid la metrou. O tânără s-a aruncat în fața trenului....

Tentativă de suicid la metrou. O tânără s-a aruncat în fața trenului. Traficul în subteran, blocat!

metrouTentativă de suicid la metrou. O tânără s-a aruncat în fața trenului. Traficul în subteran, blocat!

O tânără a încercat să se sinucidă, miercuri dimineață, la metrou. Femeia în vârstă de 20 de ani a sărit în fața trenului, la stația Lujerului. Din fericire, a supravieţuit şi a fost transportată la spital, pentru a primi îngrijiri medicale.

Femeia s-a aruncat în faţa trenului cu puţin înaintea orei 9.00. Aceasta a căzut între vagoane, potrivit martorilor, citați de Digi 24. Conductorul metroului a fost cel care a sunat la 112, după ce a văzut că fata s-a aruncat în fața garniturii.

Tânăra a fost scoasă de sub vagonul de metrou şi a fost transportată la spital. În timp ce unii vorbesc despre o tentativă de suicid, nu este totuși exclus ca tânăra să fi căzut, spun anchetatorii.

Traficul la metrou, dat peste cap

Traficul la metrou pe magistrala Anghel Saligny – Preciziei s-a desfășurat cu dificultate, miercuri dimineață, pe un singur fir în zona staţiei Lujerului. Trenurile de metrou au venit cu întârziere din această cauză.

Metrorex a precizat, într-un comunicat, că începând cu 08:38, circulația trenurilor se desfășoară cu dificultate pe Magistrala 3 din cauza unei posibile tentative de suicid la stația de metrou Lujerului, linia 1. Pentru evitarea aglomerației la nivel peron, accesul călătorilor în stație a fost restricționat până la remedierea situației.

Astăzi, 09.06.2021, începând cu 08:38, circulaţia trenurilor se desfăşoară cu dificultate pe Magistrala 3 din cauza unei posibile tentative de suicid la staţia de metrou Lujerului, linia 1. Pentru evitarea aglomeraţiei la nivel peron, accesul călătorilor în staţie a fost restricţionat până la remedierea situaţiei”, a anunțat Metrorex.

„Pentru evitarea aglomerației la nivel peron, accesul călătorilor în stație a fost restricționat până la remedierea situației. De asemenea, pentru continuarea călătoriei celor deja aflați în stație, circulația a fost reorganizată în sistem pendulă între stațiile: Preciziei – Lujerului, linia 2 Eroilor 1 – Preciziei, linia 2. Conform procedurilor aplicabile în astfel de cazuri a fost solicitată intervenția echipajelor SMURD, iar instituțiile abilitate vor cerceta condițiile în care s-a produs evenimentul. Viața are prioritate și pe această cale vă reamintim că pe parcursul călătoriei este foarte important ca toate regulile de călătorie să fie respectate de către utilizatorii serviciului de transport public subteran, în special regula care specifică: ”În așteptarea trenului nu staționați dincolo de banda de siguranță marcată la marginea peronului”, se mai arăta în comunicat.

author avatar
Andreea Vlad
337 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger