AcasăNewsTentativă de suicid la metrou!/La ce stație s-a întâmplat totul

Tentativă de suicid la metrou!/La ce stație s-a întâmplat totul

sursa foto: Facebook/Metrorex

S-a dat alerta, luni dimineață, după un incident ce a avut loc într-o stație de metrou din Capitală. A fost alertat SMURD-ul, pentru a interveni în ajutorul unei persoane.

Incident, luni dimineață, 5 februarie, la metroul bucureștean. Circulația a fost afectată de ceea ce s-a anunțat a fi fost o tentativă de suicid. S-a întâmplat în stația de metrou Orizont, așadar pe Magistrala 5 a metroului din Capitală.

Primele detalii anunțate de Metrorex

Metrorex informează că astăzi, 05.02.2024, în jurul orei 08:15, în stația de metrou Orizont, pe direcția Valea Ialomiței a avut loc o tentativă de suicid.

În acest moment circulația trenurilor a fost reorganizată și se circulă alternativ între stațiile Eroilor – Orizont pe linia 1”, a transmis Metrorex.

Personalul Metrorex a anunțat SMURD-ul pentru a interveni. „Personalul Metrorex a anunțat SMURD pentru intervenție. Conform procedurilor interne, organele abilitate împreună cu Metrorex vor deschide o anchetă de cercetare pentru a se stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul”, au mai precizat reprezentanții companiei.

author avatar
Andrei Coman
361 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger